Style

Ljubav

Retrogradni Mars napada! Lav, Vodolija i Bik oprez!

Retrogradni Mars napada, ulazimo u period Škorpije koji će se zadržati do 22. novembra! Lav, Vodolija i Bik oprez, život vam se menja iz korena ali na bolje!

Retrogradni Mars napada! Lav, Vodolija i Bik oprez! Svet Plus






Tokom ovog perioda planete su nam svašta pripremile, a u fokus će doći veze, kako poslovne tako i ljubavne, intimne. 

Sposobnost Škorpija da se zbliže sa nekim koga volite, budete ranjivi, izgradite poverenje i krenete u zastrašujuće nepoznate vode – možda u vezi sa ulaganjem ili sklapanjem poslova jedni s drugima – podržava ovo emocionalno nabijeno, često duhovno zadovoljavajuće doba godine.



Retrogradnni Mars „napada“


Tokom perioda Škorpije, stiže nam i retrogradni Mars koji će napraviti eruociju energije među planetama. Ako ste mislili da se poslednji retrogradni Merkur osećao kao da traje i nema mu kraja, samo sačekajte da osetite “udar” Marsa. Planeta energije, seksa i agresije biće retrogradna od 30. oktobra do 12. januara 2023. godine.

Retrogradsnost ove planete može otežati dolazak do nekog cilja, ali će s druge strane podstaći na preispitivanje i razmišljanje o tome da li su vaši postupci ispravni i treba li promeniti plan možda?

Planirate zajednički život, preseljenje u drugi grad, državu, proširenje porodice? Retrogradni Mars vam se može isprečiti i otežati sve to, ali ne očajavajte nego sedite i iznova razradite plan kako doći do cilja. Kad postavite novi plan, sve je onda lako.





Kome će period Škorpije doneti boljitak?

Period Škorpije, sa retrogradnim Marsom, za pojedine znake doneće boljitak u životu.

Rođeni u znaku Bika, Lava i Vodolije mogli bi tokom ovih mesec dana da promene svoj život, pa čak i iz korena i to nabolje.


Lav

Sezona Škorpije počinje kada Sunce i Venera uđu u ovaj tajnoviti, ali saosećajni znak dvadeset i trećeg. Ova kosmička klima može da probudi duboka osećanja u vama, dok se zvezde poravnavaju kako bi vam pomogle da se rešite svakog tereta i prtljaga koji više ne treba da nosite na svojim leđima.


Srećom, mlad Mesec u Škorpiji 25. oktobra može vam pomoći da pronađete rast u otpuštanju, dokle god budete voljni da oprostite, prihvatite i oslobodite se trauma ili problema iz prošlosti – bilo čega što vas je sprečavalo da se osećate sigurno i mirno u svom srcu i umu.






Vodolija

Primetićete veliku promenu vibracije kada Sunce i Venera uđu u znak Škorpije 23. oktobra, donoseći nalet energije u sektor vaše natalne karte koji upravlja profesionalnim ambicijama. Ova kosmička klima će aktivirati poslovno-inteligentog šefa koji živi u vama, podižući vašu profesionalnu moć i pregovaračke veštine na viši nivo.

Nemojte se plašiti da se bavite transakcijama na svom radnom mestu. Slobodno razmenjujte usluge ili insistirajte na povišici koju vaš nadređeni nagoveštava već mesecima.






Bik

Milost će vas prožeti tokom mladog Meseca u Škorpiji dvadeset i petog, pružajući vam priliku da se povežete sa svojim srcem i zaista ga saslušate. Ako ste trenutno u vezi, razgovor o posvećenosti mogao bi doći u igru, jer vas zvezde podstiču da negujete ljubav.

Svi Bikovi koji se nadaju da će pronaći novog partnera mogli bi prizvati jednog u svoj život, dok se zvezde poravnavaju kako bi vas navele na put ka ljubavi, stoga budite sigurni da šapnete vetru želje svoje duše.



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/luftika

Povezane vesti:


>