Region

Svet

Odvratno: Nemanja povraćao zbog crva i miševa (Video)

Iako je bila sluškinja protekle nedelje, Bebi nije prala posuđe, zbog čega su se u ostatke ubuđale hrane uselili crvi, a po kuhinji kolo vode i miševi. Zbog loše higijene i katastrofalnih uslova morao je da reaguje „krunski savet", koji je ovonedeljnim prestolonaslednicima uputio pismo u kome se zahtevalo da svaki ukućanin ponaosob kaže ko je najprljaviji u kraljevskoj palati.

Odvratno: Nemanja povraćao zbog crva i miševa (Video)



Prvi je ustao klupski pevač Amel Ćemal Ćemo, koji je odmah uperio prst na kontroverznu umetnicu.

"Podjebava me smrduša i aljkavuša već neko vreme, a samo što mrtvi leševi ne izlaze iz kuhinje, odakle se nije vadila. Sad idem u kuhinju da svima pokažem i dokažem sa kakvom prostakušom živimo!" revoltirano je rekao Ćemo, nakon čega je otišao do kuhinje, gde je iz rerne izvadio pleh po kome su plivali ubuđani crvi. "Štrokavuša glupava, je*aću joj sve redom bude li mi podjebavala poreklo.

"Pravi me budalom i podsmeva mi se, a ja da čistim za njenim govnima više neću. Ovo je dokaz zbog čega se dotična baba-devojka nije udala - pa ko će buđ da oženi!" besno se pitao pevač.

Na akciju čišćenja kuhinje prionuli su svi osim Bebice, koja se zavukla pod stepenište kako bi izbegla najprljaviji deo posla. Vanesa je dobro podnela smrad, dok je Nemanja Nikolić dehidrirao od povraćanja. Da li će i kako „krunski savet" sankcionisati neurednu i neradnu Draganu Šarić, ostaje da se vidi.



izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>