Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 8. avgusta do 14. avgusta 2022! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

Krećite se više i kada je ishrana u pitanju – preferirajte salate kao obrok – uz dodatak manje količine mesa ili paste, začinjene nekim lepim uljem, limunom i morskom solju. I uživanje I zdravo.

Ljubav

Sve do četvrtka i prelaska vaše vladarke Venere u znak Lava – osećaćete se nekako emotivno uskraćeno, nepotpuno, nedefinisano. Kao da sve imate, ali opet vam nešto fali. Možda ćete biti osetljiviji nego inače, skloni oscilacijama raspoloženja, možda ćete jako želeti – ali to što želite i koga želite – nećete moći da dobijete u potpunosti. Samo deliće, fragmente, mrvice za vašu dušu. I ovo apsolutno važi i za one koji su zauzeti, ali se itekako može preslikati i na one koji su slobodni. Slobodni će jedino još imati prijatelje, druženje i izlaske – u kojima će se dizati i davati sebi uživanje i zabavu.

Posao

Stanje finansija vas opterećuje i intenzivno radite na tome da zatvorite neke stavke i poboljšate sebi prostor za zaradu. Poslovno – postoje osobe koje vas podržavaju, ali sa druge strane – mnogo i očekuju od vas. Ipak, njihovi saveti i pomoć će vam biti od koristi. Što se odnosa sa saradnicima tiče – sa nekima od njih imate savršeno razumevanje i dobru komunikaciju, dok sa drugima nikako ne uspevate da pronađete zajednički jezik. Povremene zastoje ćete uspevati da rešavate, mada uz živciranje.

Zdravlje

Alergijske reakcije, sunčanica, problem sa žlezdama i stomakom.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Sada ćete svakako više voditi računa o ishrani, neki zato što to žele, drugi zato što vide da nemaju drugog izbora. Povremeno, ali samo povremeno priuštite sebi po koji slatki ili slani “greh”.

Ljubav

Neke će škorpionske emotivne relacije u ovoj nedelji prestati da postoje. Saturn, pun Mesec, Mars, Uran i Sunce udružili su svoje snage i udaraju na same temelje odnosa – vreme je da se neke priče zaključe. Ono što se raspadne sada – teško će se ili nikako obnoviti. Sa druge strane gledano, ovi aspekti govore o tome da se priroda i suština odnosa menja i neće to samo dovoditi do raspada sistema, već i do transformacije ljubavnih priča. Uozbiljavanje i stiskanje redova. Slobodne Škorpije – apsolutno su moguće pojave i starih i novih ljubavi. Koje god da su – izmaći će vam tlo pod nogama.

Posao

Nisu ovo lagani poslovni dani za vas, ali sa ovim segmentom bolje izlazite na kraj nego sa emocijama. Da, može doći do tenzija u saradnjama, može doći do napetih situacija sa autoritetima – ali ipak postoje aspekti koji govore o razumu, razmišljanju, čak proračunatosti – koji mogu ublažiti sve što se dešava. Jer na kraju krajeva – potrebni ste jedni drugima i zarad te potrebe umećete da makar malo spustite loptu. Posle napetih dana po pitnjima finansija i velikih troškova – situacija lagano kreće na bolje.

Zdravlje

Nervoza, promenljiva raspoloženja. Osetljivost na alergene i jako sunce.

 

STRELAC

Hrana

Doručak, kao najvažniji obrok – onaj koji treba da vam da dovoljno energije, nemojte nikako preskakati. U ovoj nedelji pokušajte da izbegavate tešku hranu u popodnevnim i večernjim satima.

Ljubav

Niste na istim talasnim dužinama partner i vi ovih dana. Oboje ste u nekom svom filmu, bavite se svojim problemima, malo je prostora za zajedničke trenutke a kada ih i ima – to je sve nekako polovično, delimično. Doneli biste dobru energiju u odnos ukoliko biste se zajedničkim snagama bacili na planove – o putovanju, o odmoru, izlascima. Pokušajte, ovo će popraviti situaciju. Slobodni Strelčevi – grabite život i uživanja punim rukama, samo da nešto ne propustite, da vam ne promakne. Emotivni aspekti su polovični, ali od kraja nedelje počeće mnogo intenzivnije da rade u vašu korist.

Posao

Problemi u komunikaciji i u dogovorima, otežano razumevanje sa saradnicima i kolegama, napeta atmosfera i masa komplikovanih obaveza – sve vas to očekuje tokom naredne radne sedmice. Takođe, može doći do nekog tipa reorganizacije, promena u zaduženjima, načinu funkcionisanja – što će definitivno doneti tenziju. Sa druge strane – vi sada možete staviti tačku na mnogo situacija i obaveza koje su vam u prethodnom periodu zadavale glavobolju. Snage i energije definitivno imate.

Zdravlje

Problemi sa kičmom ili krvnim pritiskom kod starijih pripadnika znaka.

 




JARAC

Hrana

Ne preskačite voće i raznorazno povrće u bilo kojoj varijanti – kao prilog, glavno jelo ili u salatama. Počastite sebe par puta nedeljno sladoledom ili parčetom voćnog kolača.

Ljubav

Teško ćete se partner i vi razumeti i sporazumeti u ovim danima. Nešto će kod oboje donositi tenziju i pometnju, nešto će vas nervirati. I jedno i drugo možete biti bandoglavi, zadrti, presirati se međusobno i pokušavati da naterate drugu stranu da igra po vašim pravilima. Kroz sve ovo će se provlačiti velike količine strasti koje će vas „vraćati“ onda kada preterate i odete predaleko. Kod onih koji žive zajedno ili su u braku – te tenzije mogu biti zbog finansija i troškova. Slobodni Jarčevi – šta god da se eventualno pokrene, pokrenuće se kroz strast kojoj nećete moći da se oduprete.

Posao

Pun Mesec u polju finansija tokom naredne nedelje pokazuje gde će biti mesto vašeg najvećeg ulaganja snage i truda, ali i najvećeg stresa. Ovo je period kada se intenzivno borite za finansijsku stabilnost i za svaki novčani priliv, ali sa druge strane i period kada vas troškovi iznenađuju i opterećuju na dnevnoj bazi. Generalno gledno – nedelja pred vama je naporna, dosta truda i zalaganja a rezultati neće biti u skladu sa onim što ste dali. Informacije će vas bombardovati sa svih strana, ali će biti malo vrednih.

Zdravlje

Problemi sa kolenima i zglobovima. Osetljiv stomak.

 

VODOLIJA

Hrana

Nemojte jesti na preskok, niti se zatrpavati nezdravim namirnicama, brzom hranom. Povrće je sada izuzetno bitno za funkcionisanje i vaše probave i vašeg organizma u celosti.

Ljubav

Pun Mesec u vašem znaku tokom ove sedmice u aspektima sa Saturnom, Marsom i Uranom doneće vama lično povišenu nervozu, napetost, tenziju. Moguće je da će vam najviše prijati da se distancirate od svega, odmorite, da malo budete sami sa sobom – a nisam sigurna da će to partner razumeti i samo će vam svojim prisustvom, zahtevima ili postupcima dodatno tu nervozu podsticati. Vaši postupci mogu biti nagli i dramatični, pa pre nego što napravite neki problem – pokušajte da iskulirate. Slobodni – u isto vreme vas bode emotivna prošlost, ali i nešto novo što se dešava a uzbudljivo je, burno, komplikovano.

Posao

Za vas bi najbolje bilo da ovu sedmicu provedete na odmoru, da se lepo sklonite od svega i svih. Ukoliko to nije slučaj – slobodno računajte da ćete u poslovnom okruženju vi biti nepodnošljivi drugima isto onoliko koliko su oni vama. Sve će od obaveza funkcionisati „na gurku“ i kroz stres, ali ako ništa drugo – završićete čak i ono što ste mislili da nema teorijske šanse da ćete obaviti. Jurnjava oko papirologije i pokretanje novih dogovora, ali i mogućnost obnove starih saradnji.

Zdravlje

Problemi sa cirkulacijom i krvnim pritiskom kod starijih. Mlađi – potencijalni respiratorni problemi.

 

RIBE

Hrana

Starije Ribe bi trebale da malo redukuju ishranu I izbegavaju namirnice koje im opterećuju varenje. Mlađi – iako možda niste ljubitelj povrća – ono bi vam sada baš odgovaralo.

Ljubav

Emotivna rastrzanost će biti prisutna i kod slobodnih i kod zauzetih pripadnika ovog znaka. Jake strasti koje su van vaše kontrole sada upravljaju vama, ali i događajima oko vas. Ukoliko imate partnera a nešto se kod vas dešava „sa strane“ – budite vrlo, vrlo obazrivi jer tajne se odjednom mogu osvetliti i napraviti dar – mar. Čak i ako se te tajne ne vezuju automatski za drugu osobu, već za neke druge situacije – svejedno, ne bi bilo dobro da budu otkrivene. Partner vas pažljivo posmatra a okolnosti vam ne idu na ruku. Slobodni – ako uđete u nešto u ovoj nedelji, ulazite zato što ne možete da se oduprete strastima.

Posao

Napeta je atmosfera u radnom okruženju. U talasima do vas dolaze informacije, zahtevi, molbe, pitanja. I sve mora ovog trenutka i niko ne može da sačeka i da bude strpljiv. Pritisak na vas jeste veliki i sve ovo deluje vrlo komplikovano, ali vi nekako uspevate da plivate u svemu ovome i da postignete i ono što se od vas očekivalo, ali i mnogo više od toga. Volja da završite sve i da izađete kao pobednik iz svih dešavanja sada je neizrecivo jaka. Neka vas vodi i na dalje. Finansije su korektno, niste nezadovoljni.

Zdravlje

Osetljiv respiratorni sistem. Hronični bolesnici i stariji – potrebne su redovne kontrole. Povrede.

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>