Parovi

Farma

Gasttozz uprkos tragediji ulazi u Parove?

Bivši učesnik četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Nenad Marinković Gasttozz bori se sa tugom i bolom zbog gubitka majke Gordane Marinković Goce, koja je preminula u sredu u stanu u Parizu.

Gasttozz uprkos tragediji ulazi u Parove? Foto: Screenshot YoutubeMeđutim, Gasttozz će nedugo nakon majčine sahrane, koja je zakazana za 15. decembaru rodnom Svilajncu, ući u "Parove", koji startuju oko Nove godine, piše "Srpski telegraf". Iako je Gasttozz upravo doživeo najveći gubitak u životu, to jest iznenadnu smrt majke Goce, on će najverovatnije ući u rijaliti jer bi, pre svih, ona želela da njen sin nastavi sa svojim životom i poslovnim poduhvatima. Ona ga je podržavala od početka njegove karijere i savetovala ga da ponovo uđe u rijaliti. Novine bruje i nagađaju već nekoliko dana o tome kada će početi "Parovi" i ko će sve biti učesnik nove sezone.

Pitanje broj jedan u celoj Srbiji je baš kada će početi nova sezona, jer je svi nestrpljivo iščekuju. Videćemo da li će to biti uskoro kako najvljaju razni mediji ili ne, kao i to da li će Gasttozz biti pozvan da učestvuje u njoj.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Happy.rs

Povezane vesti:

Komentari