Region

Svet

Aleksandra Janković: Natašina i Dačina ljubav nije bila dovoljno jaka

Psiholog Aleksandra Janković smatra da je razvod pevačice Nataše Bekvalac i vaterpoliste Danila Ikodinovića dodatno otežao njihov rastanak jer su javne ličnosti pa se, osim njih samih, tim razvodom bavi cela Srbija.

Aleksandra Janković: Natašina i Dačina ljubav nije bila dovoljno jaka



Sa psihološke strane gledano, ona ističe da njihovu ljubav ništa i niko ne bi narušio da se ona nije vremenom istrošila i da je bila dovoljno jaka.

"Ni Kole, ni Nole, sa kojima su mediji povezivali Natašu, ali ni Milica, sa kojom je Dača navodno prevario Natu, ne bi mogli da naruše njihov odnos da je među njima bila jaka ljubav i da su se iskreno voleli. Ovde jedino ispašta njihova ćerka Hana, koja je isuviše mala da bi mogla da se nosi sa ljubopitljivim pogledima i komentarima koji će joj ostati urezani negde u sećanju" - ističe Aleksandra koja odbija insinuacije da su mediji mogli da unište brak poznatog para.

"Moguće je da je Nataša namerno htela da Danila napravi ljubomornim ne bi li ga probudila da ponovo budu zaljubljeni, ako je primetila da im se ljubav troši. S druge strane, Dača to nije shvatio i svi njeni izlasci u društvu moćnih momaka su mu možda povredili sujetu, koja je kod muškaraca najosetljiviji „organ". Ipak, prevara nije trebalo da bude mehanizam prevazilaženja problema" - ističe Jankovićka.

Ona kaže da velike životne krize, poput one koja je zadesila Natašu i Danila kada je vaterpolista doživeo nesreću, uglavnom ojačaju odnos supružnika i približe ih jedno drugom, ali se u njihovom slučaju desilo upravo suprotno.

"Ponekad se desi upravo ono što proživljavaju njih dvoje, da posle tog perioda stabilizacije nastupi kriza iz koje ne znaju kako da izađu. U tom trenutku oni više nemaju snage da se nose sa nedaćama i predaju se, što vodi raskidu - kaže Aleksandra i objašnjava Natašin postupak kada je svoj razvod nagovestila na Fejsbuku".

"Ona je nesvesno htela da javnosti da do znanja da je on nju prevario bez obzira što su tokom čitavog braka mediji nju označavali kao nekog ko se provodi i od koga se očekivala preljuba. Sa druge strane, ona je time sebe ojačala u odluci, jer kada je odluku o raskidu podelila sa više hiljada fanova znala je da se više neće predomisliti - kaže Aleksandra".

izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>