Style

Ljubav

Horoskop: Oni nikada neće pokazati svoje pravo lice!

U horoskop neko veruje, neko ne ali ako je suditi po astrologiji ovi zanakovi nikada neće pokazati svoje pravo lice! Uvek su spremni da glume i lažu!

Horoskop: Oni nikada neće pokazati svoje pravo lice! Svet Plus
Bik
Ovaj znak je izuzetno svestan kako se ophodi prema drugima. Kako je Bik izuzetno ljubazan, radije bi prikrio svoje mišljenje nego da nekoga pošteno povredi. Zbog toga je prilično teško proceniti kakvo mišljenje imaju o nekome. Njihove prave namere i osećanja često ostaju skriveni.

Jarac
Možete se osloniti na Jarca i biti sigurni da će on uvek razlikovati dobro od lošeg, međutim, kada su poniženi i povređeni, često zloupotrebljavaju svoje znanje o ljudskoj prirodi da bi tražili osvetu. Oni su prijatelji koji će vam reći lepe stvari u lice, ali nemojte misliti da vam neće zabiti nož u leđa ako treba da vam se oduže za nešto što ste uradili što im je nanelo nepravdu.


Devica
Uvek besprekorna, Devica teži da bude na vrhu društvene lestvice. Umeju da vešto ubede sve oko sebe da rade šta one žele jer ponekad umeju da manipulišu. Zbog njihove tajnosti nije uvek jasno koji su motivi Device. Često se ponašaju tako da izgledaju ljubazno, umesto da pokažu svoja prava osećanja.Riba
Zbog načina na koji Ribe govore, njihove misli često deluju kao prava misterija. Društvene su i simpatične pa izgledaju kao da vas mnogo vole. Ali njihova sposobnost lažiranja i „veštačke” učtivosti dovodi u pitanje iskrenost njihovog ponašanja, tako da uvek ostaje pitanje da li glume. Njima je zapravo veoma teško ugoditi i izuzetno su izbirljive.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer


>