Region

Svet

Nada Topčagić: Bojanić je matora torokuša

Miloš Bojanić je neretko jedna od glavnih svadjalica na Farmi, zbog čega se poslednjih dana nalazi na meti Nade Topčagić, koja bez ustezanja komentariše njegovo ponašanje. Naravno, kao povod su poslužile upravo Bojanićeve anegdote vezane za Topčagićevu.

Nada Topčagić: Bojanić je matora torokuša



Jedna od Bojanićevih priča je bila ovakva: "Samo da ne uđe Nada Topčagić, ona je malo luda (signalizirao je rukom Bojanić). Nas dvoje smo na moru komšije. Moja kuća u Herceg Novom je tačno preko puta njene. Jednog dana sam sa prijateljem pošao ka njoj čamcem, a ona, kada nas je videla, počela je da viče: „Gde ćeš, nemam čime da vas poslužim, ništa nemam u kući“.

Nada mu, naravno, nije ostala dužna: "Kako ga nije sramota da me tako proziva? Iskreno, nisam iznenađena, jer ga znam kako diše, očekivala sam da će da lupeta, ali ovoliko ne. Ogovara kao prava matora torokuša. Ne sporim da je vredan, po profesiji je tesar, pa nije čudno što je tako vešt u obradi drveta. Ali, to mu ne daje za pravo da pljuje po kolegama i prijateljima. Za mene je rekao da sam luda i nisam sasvim svoja!? On stvarno misli da je bogom dan da o svima priča, a kada mu se neko suprotstavi, odmah se uvredi."

"Nije tačno da sam vraćala ljude s vrata svoje kuće u Herceg Novom. Ono što je tačno je da mi je jednom prilikom doveo goste koji su došli kod njega, ali sam mu rekla da ne primam više nikog, jer nema mesta. Što ne kaže da je na svoju ruku i bez najave običavao da kod mene dovodi svoje goste da bi što manje trošio struju i vodu u svojoj kući. Naplaćivao je kolegama boravak u vili, a potom ih slao da se šetaju po ceo dan, samo da bi mu što manje boravili u kući i pravili račune za komunalije.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>