Region

Svet

Dvor: Joca plakao, Venesa delila šamare (Video)

Na sinoćnoj žurki koju svakog utorka imaju učesnici ovog rijalitija, specijani gost bio je pevač Aca Lukas.

Dvor: Joca plakao, Venesa delila šamare (Video)



Međutim, lud provod i smeh, ove nedelje zamenili su šamari i suze. Vanesa je ošamarila Nemanju, Joca je plakao, a Urška se zbližavala sa Dejanom Cukićem.

Pevač Nemanja Nikolić dobio je šamar od Vanese kada je tokom žurke odbio da pleše sa njom. Pevač je pokušavao Vanesi da objasnio da ga bole noge i da neće ustati da igra, ali pevačica je navaljivala.

Nemanja je posavetovao da treba da se smiri jer je dosta popila, ali to je Vanesu još više razbesnelo.. U pomoć joj je priskočila i Lana. Svađa se zahuhtala po završetku žurke kada su se svi vratili u "Kuću za građanstvo".

Lana je pretila Nemanji da će ga prebiti, dok mu je Vanesa udarila dva šamara, potom skinula naočare. Zbunjeni pevač nije znao šta mu se dešava, samo se uhvatio za glavu i u jednom momentu se činilo kao da će početi da plače.

Sa druge strane mladi pevač Joca ima ogromne ljubavne probleme zbog kojih je čak pustio i suzu.

Celu noć se došaptavao sa Ninom pokušavajući da je smuva, a pošto mu to nije pošlo za rukom, vidno neraspoložen tokom jedne pesme je čak pustio i suzu. Crven u licu Jovan je brisao suze ispod velikih naočara za sunce koje su zakamuflirare njegovu tugu. Ipak, on nije mogao da se zaustavi pa je na kraju večeri otrčao do toaleta gde je dugo plakao. Svi pretpostavljaju da je razlog za to neuzvraćena ljubav.

Jedina koja nikakvih problema na Dvoru nema je slovenka Urška. Ona je i na ovoj žurki bila glavna zavodnica. U jednom trenutku prisno je  plesala sa Dejanom Cukićem koji ju je sve vreme pipao za zadnjicu, a potom se našla i u Denijevom zagrljaju kome je nekoliko puta dozvolila da zagnjuri glavu u njen dekolte. Dejan Cukić je, inače, bio izuzetno veseo sve vreme žurke pa je u jednom trenutku čak skinuo i majicu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>