Svet

Region

Rage against the machine i Susan Boyle zajedno na sceni

Zach de la Rocha, frontmen grupe Rage Against the Machine, pozvao je Susan Boyle, da na koncertu, koji će biti održan 6.juna u Londonu, zajedno sa njima, otpeva pesmu "Killing in the name". Razlog za ovaj poziv mnogi vide u sukobu, koji su članovi benda imali sa Simonom Cowellom, trenutno jednim od najuticajnijih producenata muzičke industrije.

Rage against the machine i Susan Boyle zajedno na sceni



Naime, oni su preko facebooka učestvovali u akciji protiv dominacije pesama iz Simonove emisije X Factor na božićnoj top-listi. Pomoću te kampanje, svoj hit "Killing in the name", su doveli na sam vrh spomenute liste, što je Cowella jako iznerviralo, jer se prvi put od 2004. godine desilo da pesma koja je pobedila u njegovom show-u nije bila najprodavaniji božićni singl.

"Nadam se da nismo u svađi sa Simonom. Činjenica je da se u njegovim emisijama povremeno pojave talenti. Mi volimo Susan, ona je opasna! Ima sjajan glas i bila bi nam čast da zajedno s nama ovog leta otpeva pesmu 'Killing in the name", izjavio je Zack de la Rocha, verovatno se nadajući kako će ih to pomiriti s popularnim producentom.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>