Region

Svet

Ceca izazvala haos u Hrvatskoj, a da nije ni kročila u nju (Video)

Koncert još nije zakazan, a već je nastao haos! Informacija da postoji mogućnost da najveća srpska folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održi koncert na stadionu “Maksimir” u Hrvatskoj izazvala je pravu buru i senzaciju u medijima u svim bivšim ExYU republikama. No, svakako najveću buru komentara i reakcija priča o koncertu izazvala je upravo u Hrvatskim medijima.

Ceca izazvala haos u Hrvatskoj, a da nije ni kročila u nju (Video)



I dok iz Cecinog menadžmenta poručuju da znaju da postoji veliko interesovanje publike i da pevačica nikad nije odbila mogućnost da nastupi u Zagrebu, kao i da neće održati koncert po svaku cenu, tamošnja javnost je uglavnom oštro “osudila” već samu ideju. Cecinu popularnost niko ne osporava. Čak ni činjenica da zagrebački stadion “Maksimir” prima 60.000 ljudi im ne deluje nedostižno za srpsku pevačicu, ali akcenat je stavljen na drugu stranu njene priče, tačnije na supruga Željka Ražnatovića Arkana, koji je za njih ratni zločinac.

Tamošnji mediji su se potrudili da javnost podsete ko je, po njihovom mišljenju, bio Cecin suprug, a upravo takva je i reportaža koju je emitovala hrvatska televizija RTL, u kojoj gostuje gospodin čiji je sin nestao za vreme rata. Uz pesmu “Lepi Grome Moj”, u kombinaciji sa scenama iz spota “Dokaz” u kojima Ceca drži pištolj, nastavljena je saga o popularnom paru, pa su tako izneti neki od detalja o istoriji optužbi na Željkov i Cecin račun, a zatim i su usledele i reakcije nekoliko njihovih poznatih ličnosti koje su uglavnom “osudile” pomenuti događaj, dok su se neki izjasnili da nemaju predstavu ko je pomenuta osoba. Fanovi naše pevačice na njenoj Facebook stranici oštro su osudili emitovanje pomenutog priloga uz komentare da je reč o klasičnoj anti-kampanji protiv Cece.

E sad, treba li mešati muziku i politiku, posebno kad se uzme u obzir da u Srbiji već godinama nastupaju tamošnji pevači poput Tereze Kesovije koja je nedavno održala koncert u centru “Sava”, kompleksno je pitanje, ali ako je suditi po početnim reakcijama na pomen Cecinog koncerta u Hrvatskoj izgleda da će naša pevačica, i pored neosporne popularnosti koju uživa kod naših suseda, morati da sačeka neka bolja vremena!

Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>