Style

Ljubav

Mesečni horoskop za decembar 2021. godine!

Mesečni horoskop za decembar 2021. godine ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica! Evo šta vas očekuje na polju posla, ljubavi i zdravlje... 

Mesečni horoskop za decembar 2021. godine! Svet Plus





OVAN


Posao – Briljirate na radnom mestu

Imate viziju i istrajnost da postignete odlične rezultate na poslu. Sve što budete započinjali u narednom periodu dovedite do kraja i uspeh vam je zagarantovan. Ako trenutno imate konkretan problem taj zastoj će biti prolaznog karaktera i neće bitno uticati na posao u celini. Osobe koje vam u poslu pomažu, ili s kojima sarađujete, pružaće vam veliku podršku i uz saradnju s njima do kraja meseca postići ćete čak i više od onoga što ste planirali. Vaši prihodi uskoro bi se mogli značajnije uvećati ako ste preduzetnik ili ste na vodećoj poziciji. Razmišljaćete o proširenju posla i ukazaće vam se prilika da to sprovedete u delo.



Ljubav – Nemojte idealizovati partnera

Turbulentan emotivni život vas već iscrpljuje i osećate da ste na ivici snage. Nesklad na relaciji između vas i vašeg partnera mogao bi se odraziti na kvalitet vaših odnosa sa drugim ljudima jer ćete pokazivati dozu nervoze, nestrpljivosti i netolerancije prema svima oko sebe. Ako vam je za utehu uskoro izlazite iz ovako napetog perioda. Rešenje ćete videti u tome što ćete prestati da poklanjate svoje vreme osobama koje to ne zaslužuju. Trebalo bi da shvatite da vam je za stabilan emotivni život potrebno da i sami budete s obe noge na zemlji. Povremeno imate sklonosti da jako idealizujete osobe koje vam se dopadaju a da u sebi vidite krivca za sve loše što se desi. 


Zdravlje – Proredite raspored obaveza

Svoje zdravlje možete poboljšati tako što ćete usporiti životni stil, jer to je ono što vam je sada potrebno. Vežbe meditacije ili joge biće pravi izbor.





BIK


Posao – promene su na vidiku

Imate mnogo novih prilika, ali vi ste zbunjeni koju od njih da odaberete. U ovom trenutku veoma je važno da napravite pravi izbor i trebalo bi da se konsultujete u vezi s tim sa osobama kojima verujete. Ako ste već zaposleni na vašem poslu doći će do određene reorganizacije koja će podrazumevati da i vi odete korak napred ili korak nazad. Da li ćete napredovati zavisi samo od vašeg stava i razmene informacija s osobama od autoriteta. Najvažnije je da pokažete da ste u stanju da dobro komunicirate. 



Ljubav – zaglavljeni ste

Već određeno vreme primećujete da je nestala ona prava doza romantike između vašeg partnera i vas, i zbog toga se možete osetiti prilično beznadežno. Iako shvatate da je neophodno da se što pre pokrenete u vama su osećanja nekako blokirana i zbog tog osećaja zakočenosti ne krećete se ni napred ni nazad. Ukoliko su ljubavni odnosi kod vas zamršeni i loši vi ćete jednostavno da se povučete i da čekate da se situacija sama od sebe reši. Čak i ako budete razmišljali da porazgovatare s voljenom osobom u tome više vidite priliku za novu svađu nego korak ka pomirenju. 


Zdravlje – pazite na kosti

Posetite zubara. Takođe, biće vam osetljiv koštani sistem, ako vežbate čuvajte se povreda nogu.



BLIZANAC


Posao i finansije – period dobar za ulaganje

Samo napornim radom uspećete da u ovom periodu završite sve ono što ste zamislili. Vaši potezi su isplanirani i ništa nećete raditi nepromišljeno.

U finansijskom smislu mnogi Blizanci će pokazati mudrost po pitanju zarade i sticanja novca, kao i štednje. Ako ste uspeli da se novčano stabilizujete u ovom mesecu možete početi s ulaganjem novca u ono što vam je bitno, nekome je to kupovina automobila, nekome realizacija u vezi s nekretninom. Čak i ako imate nekakav nerešen problem koji naplaćujete putem sudske odluke, očekuju vas povoljne vesti.


Ljubav – fokusirajte se na kvalitete potencijalnog partnera

Ako ste slobodni razmislite o tome kakvu osobu zapravo tražite i koje kvalitete bi trebalo da ima neko ko bi ispunio vaše kriterijume. Čini se da ste u prethodne veze više ulazili zbog toga da ne budete sami nego zato što vas je taj neko stvarno interesovao. Ako se ne budete fokusirali na tuđe mane biće vam mnogo lakše da uspostavite balans.

Blizanci koji su u vezi ili u braku prepustiće se svom partneru i pratiće njegov ritam. Planiranje zajedničkih aktivnosti ili putovanja zaokupiće u potpunosti vašu pažnju. Ljubavni život biće ispunjen novinama i promenama. Voljena osoba potrudiće se da vam u svemu ugađa i pred vama je veoma skladan i povoljan period.

Zdravlje- Vaše zdravlje i fizička energija su na zavidnom nivou. Ženski pripadnici ovog znaka razmišljaće o estetskim zahvatima.







RAK


Posao – Budite otvoreni za nova znanja

Za vas će biti korisno da pokažete spremnost za učenje, posebno ako bi trebalo da se usavršavate u sferi novih tehnologija. Iako vaš posao možda nema direktne veze s IT sektorom dobro baratanje kompjuterima ili društvenim mrežama može baš vas lično istaći u gomili onih ljudi koji su slični vama po obrazovanju a koji nisu spretni u onlajn aktivnostima. Biće vam korisno da budete u toku s najnovijim dešavanjima u toj oblasti.

Rakovi tokom ovog meseca neće imati problem s novcem i uspevaće da dobro isplaniraju gde ga troše i na koji način. Poslovna situacija je dobra i nećete imati značajnijih problema.


Ljubav – Poslušajte svoj racio a ne emocije

U ovom trenutku moguće je da ćete morati da donesete jednu važnu odluku koja će uticati na vašu ljubavnu vezu, i uopšteno na vašu sreću. Ako se nedavno desio nekakav problem s voljenom osobom probajte da zajednički pronađete rešenje, da stišate strasti i pređete mirno preko toga. Svako razmišljanje o besu i sopstvenoj nemoći, kao i o osveti, samo će vam praviti dodatni pritisak i činiti vas nervoznijim. Birajte mudro i donosite razumne odluke. Slušajte ovog puta svoju glavu a ne svoje srce. Imate tendenciju da se previše upuštate u situacije koje su suštinski nebitne.


Zdravlje – Pobljanje zdravstenog stanja

Ako su kod vas postojali dugotrajni zdravstveni problemi oni će sada biti u fazi zastoja. Možda ćete ih sasvim izlečiti a možda i pronaći lek koji donosi usporavanje ili zaustavljanje bolesti.



LAV


Posao – Napredujete na radnom mestu

Vrlo taktično na poslu uspevate da se izborite za najbolje mesto i okolina vam zavidi na tome. Ako nemate određene veštine koje vaš poslodavac traži vi ćete se svim silama potruditi da ih što pre savladate kako ne biste izgubili priliku za dalje napredovanje. Korak po korak približavate se svom cilju. Pred vama je povoljan mesec za proučavanje i razmatranje, pripremanje taktike.

U finansijskom pogledu stvari vam takođe idu od ruke. Trebalo bi da imate jasniji plan o tome gde trošite novac ako želite da sačuvate bar deo onoga što zaradite. Nezaposleni Lavovi će uskoro dobiti dobre vesti u vezi s novim radnim mestom.


Ljubav – Manje teatralnosti

Vama je svaki dan važan i bitan i ne dopuštate sebi da ijedan momenat prođe bez vaše lavovske teatralnosti. U želji da vas svi primete i da budete u centru pažnje možete napraviti kontra efekat i svojim ponašanjem iziritirati voljenu osobu. Svakog dana se trudite da budete novi, drugačiji, lepši i sa tom namerom da svuda zablistate ustvari sebi stvarate nevidljive neprijatelje. Svi oni koji nisu kao vi posmatraće vaše ponašanje i kritikovati ga.

Ako vas bude kritikovala osoba koju volite teško ćete to prihvatiti i vaš odnos biće na ozbiljnom testu izdržljivosti. Ponekad čak i dobre stvari kao što su planiranje zajedničkog života, veridba, ulazak u novu vezu u vama izazivaju jednak nivo stresa i poremećaj u balansu energije kao i neke sasvim loše stvari. 


Zdravlje – Usporite malo

U mentalnom ste konfliktu između onoga što jeste i onoga što želite da budete. Prijaće vam vežbe opuštanja i malo sporiji ritam života.



DEVICA


Posao – Inicijativa za bolju poziciju će se isplatiti

Finansijski aspekt vam je trenutno veoma važan i veći deo svoje energije ulažete u sticanje materijalnog i dobijanje veće zarade. Ako ste u potrazi za dodatnim poslom moguće je da će vam se pojaviti nekoliko različitih a dobrih opcija. U ovom periodu ste na svom vrhuncu i ništa vam nije teško pa bi zaista trebalo da se više poslovno angažujete i uđete u nove i raznovrsnije projekte.

Ako budete doneli ispravne odluke, a verovatno hoćete, očekuje vas prilika da promenite svoj status nabolje i izborite se za radno mesto na kome ćete biti mnogo bolje plaćeni. Ne bi trebalo da budete statični i da čekate inicijativu drugih već se sami borite i verujte u sebe.


Ljubav – Povoljan period za slobodne

Emotivna situacija biće povoljna u sledećih mesec dana, pa i nešto duže. Slobodni će imati mogućnost ulaska u veoma lepu i harmoničnu vezu. Ako planirate odlazak na putovanje možda baš na tom putu upoznate interesantnu osobu.


Device koje su već zauzete očekuje udvaranje osobe koja je takođe već u nekoj dužoj vezi ili u braku a koja neće imati problema da im jasno pokaže svoju naklonost. Biće vam teško da odolite nekome ko je veoma uporan ali sa druge strane nećete imati ambcija ni da rizikujete već postojeću vezu/brak ulaskom u neku prolaznu avanturu. Svakako se može reći da vas očekuje zanimljiv period.


Zdravlje – Imate višak energije

Hiperaktivni ste i potreban vam je ventil za izbacivanje viška energije. Svakodnevnom rekreacijom i intenzivnijim vežbama dovešćete svoje telo u top formu.
 

Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Bonžur

Povezane vesti:


>