Region

Svet

Region

Publika ovacijama ispratila glumce: JESEN SAMURAJA prikazan u Obrenovcu i Novom Sadu! VIDEO

Film "JESEN SAMURAJA", reditelja Danila Bećkovića, sinoć je premijerno prikazan u Obrenovcu, gde je jednim delom i sniman.

Publika ovacijama ispratila glumce: JESEN SAMURAJA prikazan u Obrenovcu i Novom Sadu! VIDEO Foto: PromoU prepunoj sali Doma kulture publiku je pozdravio deo autorske i glumačke ekipe, dok je gospodin Ivan Jegorović, v.d. direktor JP Sportsko kulturnog centra Obrenovac u ime svoje opštine glavnom glumcu, Petru Strugaru, dao prigodan poklon. Publika je ovacijama ispratila glumce i autore filma. JESEN SAMURAJA počinje svoj bioskopski život. Večeras će novosadska publika imati priliku da uživa u nekoliko premijernih projekcija, u bioskopima CineStar i Arena Cineplex. Petar Strugar, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Katarina Žutić, Andrija Milošević, Petar Novićević, Marko Kon, kao i autori filma Danilo Bećković, Dimitrije Vojinov, Marko Paljić i drugi članovi sjajne ekipe koja nam donosi ovaj bioskopski hit , prikazan je i u Novom Sadu. Za premijerne projekcije vladalo je ogromno interesovanje i danima se tražila karta više, pa su i bioskop Arena Cineplex i CineStar uveli dodatne premijerne projekcije. 
Novosadska publika je ovacijama pozdravila članove ekipe filma, reditelja Danila Bećkovića, scenaristu Dimitrija Vojnova i ostale autore, a posebno glavne glumce.

JESEN SAMURAJA je ljubavna priča sa mnogo smeha, ali i nežnih emocija. Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu. Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih situacija.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari