Sme�no

Ostalo

Sarajevo: Traži se Betmen sa iskustvom!

Građani Sarajeva, zbog porasta kriminala i nasilja u njihovom gradu, odlučili su da putem oglasa potraže zaštitu od posebnog profesionalca. Tačnije, traže Betmena.

Sarajevo: Traži se Betmen sa iskustvom!



"Sve učestalije pucnjave, ranjavanja, ubistva i bacanja bombi od našeg grada su stvorile nesigurno mesto za život. Zbog nezainteresovanosti struktura čiji je posao da ovaj problem reše, mi, građani ovog grada smo primorani da zaštitu zatražimo na drugi način. Zbog toga raspisujemo oglas za sledeće radno mesto: Betmen, jedan izvršitelj sa iskustvom", stoji u prvom delu oglasa.

U nastavku navode kako očekuju tri do pet godina radnog iskustva u obavljanju poslova sličnih Betmenovim, VSS bilo kog smera, poznavanje borilačkih veština, veštinu skrivanja identiteta, loše pregovaračke veštine i poželjno korištenje sile kao i sopstveno vozilo.  Naime, zabrinuti građani u oglasu su istaknuli kako Betmobil još nisu nabavili.

Za obavljanje tog junačkog posla nude veliku stopu kriminala, redovna primanja prema učinku, stalni radni odnos kao i mogućnost zaposlenja brata, rođaka ili prijatelja od kandidata koji bi bio Robin.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>