Region

Svet

Bebi Dol optužena za krađu zlatnika

U popularnom rijalitiju "Dvor" došlo je i do prve krađe zlatnika. Prema pravilima igre to je dozvoljeno, a za sada je nepoznati lopov pevačici Lepi Lukić ukrao skoro sve zlatnike.

Bebi Dol optužena za krađu zlatnika



Naime, pevačici je neko od seljana sa kojima boravi u kući za građanstvo ukrao sve zlatnike, a većina takmičara kao glavnog osumnjičenog za krađu optužila je Bebi Dol.

Lepa se požalila da je krađu neko izvršio dok je ona bila u toaletu, kao i da joj je neko dirao bubicu koju je okačila ispred vrata. Iznervirana pevačica, vikala je po kući, rekavši da je trebalo pare da stavi u gaće.

"Lepo sam rekla da ću pare nositi u gaćama, ali su me svi ubeđivali da ne smemo da krademo jedni od drugih i ja računam što da krijem, nemam od koga, a i svi smo dobili isto. Neki potroše sve, pa šta kažu, ajde da uzmemo od onog ko ima. Odsad, sve dukate stavljam u gaće, da vidim ko će tada da me pokrade" - rekla je Lepa.

Iako su svi optužili Bebi Dol za krađu, njoj to niko nije saopštio pa na taj način pevačica nije imala priliku ni da kaže nešto  svoju odbranu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>