Region

Svet

Dvor: Kraljica izbacila kralja iz sobe

Kolege Dragane Tripić koja je prva ponela titulu kraljice u rijalitiju "Dvor" ubeđene su  će joj vladavina prijati i da će se Dragana ponašati kao prava kraljica.

Dvor: Kraljica izbacila kralja iz sobe



"Biće prava kraljica, lepa, pametna, a kad zatreba i opasna. Poznata je po britkom jeziku, pa ne sumnjamo da će postaviti svakog na svoje mesto. Izuzetno nam je drago što “Alo” sada i zvanično ima svoju kraljicu. Ona zna da se nosi sa tim i opravdaće zvanje kraljice, vladaće kako dolikuje" - izjavile su Draganine kolege.

Inače, za kralja su dvorjani izabrali glumca Fiku, a njegovi kolega i prijatelj Bane Vidaković, nije iznenađen što je baš on izabran za prvog kralja.

"On je naš čovek, Bosanac. Mi, ‘Kursadžije’ mu dajemo punu podršku. Nije čudno što je izabran, nadamo se da će i pobediti. Učinićemo sve što je do nas da ga podržimo“, rekao je Bane u ime kolega i prijatelja iz "Kursadžija".

Uloga kraljice i kralja na "dvoru" i nije tako jednostavna. Vladar koji je izabran točkom sreće nosi veću krunu, što je u ovom slučaju Dragana, a u situacijama kada kralj i kraljica ne mogu da se dogovore reč onog sa većom krunom je odlučujuća. Inače, samo nekoliko sati od svog ustoličenja za prvu kraljicu rijaliti programa „Dvor“, Dragana je počela da zavodi red, pa se prvi na tapetu našao njen suprug po zadatku, Fiko, kojeg je izbacila iz sobe i rekla da ne želi da spava sa njim jer hrče. Pre toga mu je objasnila čija kruna više vredi.

"Nadam se da znaš i shvataš čija kruna ima veću jačinu. Ja sam izabrana pomoću točka, a tebe su ostali dvorjani i seljani odbrali jer su te doživljavali kao mog najadekvatnijeg partnera, pošto sam te ja proteklih nedelju dana uvek gurala i stavljala pored sebe" – rekla je Dragana Nebojši.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>