Region

Svet

Igbala Jevrić: Vendi laže, Ekrem voli samo mene

Iako je Vesna Vukelić Vendi potvrdila da bivši farmer Ekrem Jevrić zvao i rekao da je voli, žena poznatog pevača tvrdi da ona laže kako bi ugrozila njihov brak.

Igbala Jevrić: Vendi laže, Ekrem voli samo mene



Naime, Igbala Jevrić priča kako je njoj njen Ekrem obećao da se neće čuti sa Vendi i ona misli da je sve to ružno maslo pevačice:

"Vendi laže! Ma kakvi, nisu se oni čuli, to je ona izmislila"! - rekla je Igbala, pomalo zbunjena informacijom da je njen suprug zvao Vukelićevu i istakla da joj je Ekrem obećao da se posle „Farme“ više nikad neće čuti sa njom:

"On je meni objasnio kako je sve to bio šou i kako ničega nije bio svestan! Vendi mu je sve to namerno radila! Obećao mi je da se nikad više neće čuti sa njom i ja verujem da je nije nazvao! Ja sam mu sve oprostila i ja znam da on mene voli, tako da ta može da priča šta hoće" - rekla je žena bivšeg farmera, a na pitanje šta misli zašto Vendi laže, Igbala nije htela preterano da polemiše:

"Ko će ga znati što ona to radi! Ma ne znam, neka priča šta hoće, ja verujem da nju Ekrem posle svega ne bi nikada okrenuo"! - završila je Igbala, koja ovih dana očekuje da joj se voljeni suprug vrati u Ameriku i da se konačno vide posle nekoliko meseci.

izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>