Region

Svet

Vendi: Ekrem me zove i priča mi da me voli

Iako je po izlasku sa Farme Ekrem Jevrić tvrdio da ne želi više da čuje za Vesnu Vukelić Vendi, želja za njom je preovdala pa je internet zvezda uspela da se dokopa pevačicinog broja telefona, barem tako Vendi priča.

Vendi: Ekrem me zove i priča mi da me voli



"Ekrem je danima pokušavao da sazna broj od Vesne jer nije smeo da traži od menadžera i ljudi koji bi mogli da ga odaju kod sestre, žene ili nekoga ko bi mogao da ga ocinkari njima. Kada je preko poznanika uspeo da nađe kontakt, Jevrić je odmah okrenuo broj Vukelićeve i izvinio se za sve što je pričao o njoj i jadao se kako je to morao da uradi ne bi li mu žena oprostila“ - rekao je izvor blizak pevaču i dodao da se Vendi jako obradovala kada ga je čula.

"Vendi mu je samo ponavljala kako je ispao jadan kada je dozvolio da mu drugi diktiraju šta će da priča i radi i prvih pet minuta razgovora ga je samo kritikovala. Naravno, Ekrem je nemo slušao i potvrdio da je za svaku reč u pravu i da se to više neće ponoviti, ali da mora da ga razume da ne sme ništa da priča zbog Igbale. Posle tog prvog razgovora, čuli su se sve češće, ali krišom, naravno, da mu žena i porodica ne bi saznali“, završava izvor.

“Tačno je da me zove i izvinjava se zbog svega što je pričao po izlasku sa farme. Govorio je da su novinari za sve krivi, da me i dalje voli i da će me uvek voleti. Sve što je u emisiji govorio bilo je da bi smirio Igbalu i zataškao stvari. Bilo mi je drago što je kada se javio bio onaj stari Ekrem i pričao je sa mnom baš kao i u ‘Farmi’, izjavila je Vendi.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>