Style

Ljubav

Horoskop: Ako ovaj period pregrmite, posle će sve biti mnogo lakše!

Mesec pakla za četiri znaka Zodijaka! Horoskop kaže, ako ovaj period pregrmite, posle će sve biti mnogo lakše! Ovo je razdoblje zbunjenosti i prisećanja, a mnogi će primetiti i kako im ništa ne polazi za rukom...

Horoskop: Ako ovaj period pregrmite, posle će sve biti mnogo lakše! Svet Plus






Retrogradni Merkur pravi haos u Zodijaku, a to će posebno osetiti četiri horoskopska znaka u februaru!



Ovan

Iako ćete se u prvoj polovini meseca možda osećati društveno i ekstrovertno, u drugoj polovini meseca stvari će se smiriti i postaćete svesniji svojih osećanja. Kad sezona Riba započne, aktiviraće se vaša podsvest i sve skrivene emocije koje nikada ne ugledaju svetlost dana. Dajte svom srcu priliku da napokon oseti sve ono što nosi u sebi, piše 24sata.hr.



Rak

Ovaj mesec je u znaku transformacije. Treba otpustiti prošlost, kako bi se napravilo mesta za budućnost i prihvatiti da nekim stvarima nije suđeno da traju zauvek. Imate sklonost tome da romantizujete prošlost pa zašto tako ne biste razmišljali i o budućnosti? Svet je pun mogućnosti i do kraja meseca uvidećete koliko ih zapravo ima.








Devica

Merkur, koji je vladajuća planeta Device, je retrogradan, a to znači da ćete biti zbunjeni, neorganizovani i smeteniji nego inače. Imaćete osećaj da ništa ne radite kako treba, a zbrka u glavi sve će to još više otežavati. Ali, nemojte da očajavate, sve je to samo privremeno.



Škorpija

Vaši odnosi sa ljudima su u poslednje vreme pod velikim pritiscima. Možda se svađate s partnerom, ljuti ste na najboljeg prijatelja ili ste spremni na svađu kada god vas kolege na poslu nešto pitaju. U ovom mesecu trebalo bi ponovo da procenite dinamiku vaših odnosa i zapitate se kako možete biti bolji partner, pogotovo kada se nađete suočeni s nedaćama.




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/24sata.hr

Povezane vesti:


>