Region

Svet

Tijana Dapčević: Moji Tamara će pobediti u Dvoru

Pop pevačica Tijana Dapčević vrlo je emotivno podnela ulazak mlađe sestre Tamare Todevske u karantin pred početak novog rialiti serijala "Dvor”,pa je u jednom momentu i pustila suzu. Razlog suzama je vezanost za sestru, ali veruje da je Tamara jedan od glavnih favorita za pobedu.

Tijana Dapčević: Moji Tamara će pobediti u Dvoru



"Vezane smo kao creva, tako smo satkane, ne samo nas dve već svi u mojoj porodici – jednostavno smo nenormalno vezani jedni za druge. Uostalom, ja iz tog razloga nisam nastavila studije u Italiji, već sam ostala u Skoplju“, kaže Tijana, čija se mlađa sestra od sinoć nalazi u novom rialiti serijalu „Dvor”.

"Mislim da ovo nije prvi put da je ona izolovana, odnosno da se odvoji od porodice. Bila je tri meseca u Njujorku, doduše kod drugarice, ali ona ni u "Dvoru'" neće biti sama, jer je tu naš drug Dejan Milićević, koji je zna od malih nogu, isto kao i Vanesa Šokčić“, kaže Tijana i nastavlja:

"Unutra ima ljudi svakakvih profila, ali tako smo vaspitavane da ignorišemo ono što nam se ne dopada, a ono što nam se sviđa odmah prihvatamo. Ubeđena sam da će Tamara napraviti šou jer je neposredna, nasmejana, jedna divna budalica koju svi vole. Ako se bogatstvo nekog čoveka meri po tome koliko ima prijatelja, onda je ona milijarder.“

Prema Tijaninim rečima Tamari će  najviše nedostajti sestrić Vuk, koga obožava, pa je zato na ulasku u karantin sestri poručila samo: „Ljubi Vuka!”. Tijana je sestru i posavetovala sa nekoliko korisnih reči, ali je odlučila da to ostane sestrinska tajna.

"Naravno da sam imala šta da joj kažem, ali to ću zadržati za sebe. Uostalom, pametna je ona, velika i snaći će se", iskrena je Tijana, i kaže da je avantura glavni Tamarin motiv za ulazak u ovaj šou.

“Prvo, to je veliki izazov, a ona je ekscentrik i avanturista i voli da eksperimentiše. Izazov je ući u šou sa toliko ljudi. Dejana odlično zna, neke površno zna, a za neke u životu nije čula, a tu je i kinta, naravno”, kaže Tijana.

"Dejan je moj favorit zato što mi je kao brat, on je jedinstven, a naravno i Tamara. Ko god pobedi podelićemo kintu, bilo da to bude on ili ona", priznaje Tijana uz osmeh.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>