Ostalo

Sme�no

Srbi imaju najveći penis u Evropi

Razna istraživanja veličine penisa na starom kontinentu govore da prosečan muškarac sa tog podneblja ima penis dugačak izmedju 11 i 15 santimetara. Medjutim, prosečan Srbin uveliko odskače od evropske mere, i broji čitavih 17 cm polnog organa.

Srbi imaju najveći penis u Evropi



Androlog dr Save Bojovića, čovek koji je osmislio VEP aparat, kaže: "Mali broj muškaraca zna da im je karlica zakrivljena, a da iz njenog centra izlazi muški polni organ. To praktično znači da muškarac, gledajući odozgo, ne vidi trećinu svog uda. Zbog toga mnogo njih pati, jer su ubeđeni da im je manji nego što jeste. Recimo, svaki treći Srbin misli da mu je mali i kad dođu kod mene, mnogi se pravdaju: „Doktore, ne znam gde se dede, sad je bio tu.“ Mogu samo da zamislim šta o sebi misle ostali Evropljani."

dr Sava Bojović

"U našim savremenim naučnim knjigama možete naći sve o muškarcima. Kakve su im oči, da li im je podignuto ili spušteno čelo, klempave ili načuljene uši, ali o srpskom penisu nije bila napisana nijedna reč. Zbog toga sam prilikom istraživanja imao velikih problema, pa sam bio prinuđen da osmislim čak i lenjir s kojim sam obavio merenja - žali se dr Bojović.

Viber

Izvor: Svet Plus


>