Ljubav

Style

Ribe, Rak i Bik dožive samo jednu ljubav u životu!

Postoje horoskopski znaci koji uglavnom dožive samo jednu ljubav u životu. Za njih nije avantura i ljubav za jednu noć, to su Ribe, Rak i Bik! 

Ribe, Rak i Bik dožive samo jednu ljubav u životu! Svet Plus




RIBE

Još jedan vodeni znak koji je "sav u emocijama", a kada pronađe osobu za koju misli da je njihova idealna polovina – obožavaće je (sasvim njenim manama)! Dodamo li tome da su veliki sanjari i idealisti, nije teško zaključiti da će im vrlo verovatno promaknuti brojne mane njihove boljepolovine, ali to njihovu ljubav i strast neće umanjiti. Ako vas jedna Riba prestane voleti – zaista ste nešto grdno zgrešili.








RAK

Oni važe za najverniji znak horoskopa, a sada znamo i da najčešće vole samo jednom u životu. Naime, kada Rakovi poklone svoje srce jednoj osobi, njima to znači zauvek, pa čak i ako se ljubav ne završi na srećan način. Zaista ne vidimo način na koji možete pogrešiti pa da vas pripadnik ili pripadnica ovog znaka prestane voleti.









BIK

Jedini znak u top tri najvernija koji nije vodeni, ali za razliku od sanjara Rakova i Riba, ovom znaku treba mnogo duže vremena da se zaljube, alio nda je to za večnost. Naime, po prirodi nisu skloni površnim vezama i flertovima, prilično su izbirljivi pa ako ste prošli sve njihove "testove", to je znak da ste zaista vredni njihove ljubavi.


 

Moćna stabla! Štite porodicu i dom! Zasadite ih u dvorištu!





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo.rs

Povezane vesti:


>