Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 24. aprila 2020. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 24. april 2020. godine na portalu Svet Plus. Jarac ima nove poslovne ideje, Vodolija je srećna, Ribe uspšne, Devica se odmara, Vaga uživa... Pogledajte šta to očekuje vaš horoskopski znak.

Dnevni horoskop za 24. aprila 2020. godine! Svet Plus
OVAN


Povoljan je dan za ostvarenje vaših ambicija. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani. Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo vam se uskoro sprema. Zadovoljni ste sobom i očekuje vas ljubav! Zdravlje je solidno.

 

BIK


Ukoliko ste planirali početak nove poslovne saradnje, mogli biste da postignete neki dogovor na u temu sada. Moguće je da je vaš odnos sa partnerom u manjoj krizi i da se sada ne slažete najbolje. Problemi sa stomakom.


BLIZANCI


Možete da očekujete napetost u komunikaciji sa poslovnim okruženjem koje vas ne podržava. Ukoliko vam se dopada osoba koja je udaljena od vas, mogli biste da imate probleme sa ljubomorom. Povedite računa o grlu.

 

RAK


Maksimalno ste posvećeni svom poslu, imate velike planove od kojih nećete odustati. Želite sigurnost uz partnera. Spremni ste za ozbiljnu vezu koja može da traje na duže staze. Povećan apetit je naglašen kod vas.

 

LAV


Smatrate da okolnosti na vašem poslu nisu sjajne i da morate da uradite nešto kako bi ih promenili. Bavite se svojim emocijama, radite na sebi i trenutno ne osećate spremnost za novu vezu. Budite umereniji sa hranom.

 

DEVICA


Tokom današnjeg dana vas očekuje period koji bi mogao da vam donese poslovne promene. Povedite računa o odnosu sa osobom koja vam se dopada. Od vas zavisi dalji tok događaja. Poradite na boljoj kondiciji.
 

Neprijatni zadah! Evo zašto vam smrdi iz usta i kako to da rešite! (VIDEO)

 

Horoskop kaže da se oni zaljubljuju svakoga dana!

 VAGA


Razmišljate o promenama kada je u pitanju posao. Spremni ste da se aktvirate oko prelaska na drugo radno mesto. Spremni ste da se posvetite svom partneru. Važno vam je da u vašem braku vlada harmonija. Moguća je prehlada.ŠKORPIJA


Moguće je da ste uspeli da dođete do novih poslovnih pozicija koje vam mogu obezbediti bolji status. Ljubomorni ste i posesivni, pa u odnosu sa voljenom osobom možete da imate dosta problema. Mogući su problemi sa nesanicom.

 

STRELAC


Možete da očekujete period u kojem ćete imati komplikacije. Za posao vam sada treba dosta strpljenja. Vreme je da se suočite sa problemima u odnosu sa voljenom osobom ako želite da sačuvate brak. Psihički ste napeti.

 

JARAC


Imate dobre ideje koje bi na poslovnom polju mogle da vas dovedu do većeg napredovanja. Veoma ste harizmatični i nije vam teško da ostvarite nova ljubavna poznanstva. Puni ste pozitivne energije!

 

VODOLIJA


Težite tome da napredujete na poslovnom polju. Važno je da budete svesni svojih mogućnosti. Voljena osoba će vam pokazati koliko joj je stalo do vas. Možete da očekujete povoljan period. Ne osećate se dobro.

 

RIBE


Na površinu izlaze problemi koji su se na neki način u prošlosti skrivali kada je u pitanju vaš posao. Voljena osoba vam je posvećena. Možete da očekujete dobar period za vašu vezu. Povedite računa o hormonima.


MESEČNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP
GODIŠNJI HOROSKOP ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>