Region

Svet

Tozovac izgrdio Breninog sina

Na snimanju spleta Grandovih novogodišnjih pesama vrvelo je od pevača i posmatrača, ali takav kreativni haos nekima je i smetao. Na primer, Predragu Živkoviću Tozovcu, koji je Breninom najmlađem sinu, živahnom dečaku koji obožava Grandove emisije, održao lekciju.

Tozovac izgrdio Breninog sina



„U utorak je sniman prvi splet narodnih pesama, koji je bio prikazan u novogodišnjoj noći. Prve večeri snimanja nastupili su stariji pevači, dok su u sredu pevali mlađi. Svake godine Brenini sinovi se obavezno pojave na snimanju, pa ni ove nisu izostali, naročito najmlađi koga svi pevači prosto obožavaju. Problem je nastao kada je dete svoju jaknu slučajno ostavilo na stolici na kojoj se nalazila i Tozovčeva jakna“, rekao je izvor “Scandala“ koji se nalazio na licu mesta.

Kada je video da dečak stavlja jaknu preko njegove, Tozovac se brecnuo. „ Prišao je detetu i počeo da ga grdi. Rekao mu je nešto u stilu: 'Od svih stolica, kojih ovde ima stotinu, ti si našao da svoju jaknu staviš baš ovde, gde je moja'. Dečak ga je zbunjeno pogledao i nasmejao se, misleći da se Tozovac šali sa njim kao što to čine ostali pevači, ali je Tozovac nastavio. 'Ajde, diži tu jaknu i premesti je negde drugde', gunđao je Tozovac.

Izvor: Svet

Kada je dečak shvatio da se ovaj ne šali, povukao se uz izvinjenje. „Mali je inače šaljivdžija i jasno se videlo na njegovom licu da mu nije bilo jasno zbog čega se Tozovac ljuti. Dete je pomirljivo reklo nešto tipa: 'Dobro, pomeriću jaknu, nije nikakav problem, nisam znao da je problem što je ispod vaša'. Uzeo je svoju jaknu i krenuo da je ostavi na drugoj stolici". Da li je Tozovac shvatio da je preterao ili mu je bilo žao što je ukorio najmlađeg sina gazdarice i miljenika celog Granda, tek pokušao je da spusti loptu. „Rekao mu je 'E, tako, vidiš kako može…’ I onda se čak i nasmejao i dodao: ‘Bar sam te naučio bontonu, da se stariji poštuju i da su uvek u pravu’".

Prisutni koji su posmatrali šta se dešava, ostali su zgranuti. Svima je bilo vrlo neprijatno jer nisu znali kako da zaštite Breninog sina, a da se ne zamere legendarnom pevaču. Dečak je spasao situaciju jer je uz osmeh, ne pokazujući ni ljutnju ni povređenost, jednostavno otišao sa svojom jaknom. Ostavio je na drugom mestu kao da se ništa nije ni desilo, a Tozovac se popeo na binu i nastavio da snima novogodišnju emisiju.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>