Region

Svet

Igor Matić: Đogani mi je zahvalan što sam mu uzeo Slađu

Dečko pevačice Slađane Delibašić Igor Matić,koji se sa njom trenutno nalaze u reality show "Parovi" u jednom intervjuu je izjavio kako mu je Đole Đogani zahvalan što mu je uzeo ženu.

Igor Matić: Đogani mi je zahvalan što sam mu uzeo Slađu



"Ma Đole je kralj! On i ja smo sad super ortaci. Hiljadu puta mi se zahvalio što sam uzeo Slađu. Rekao mi je ako budem tražio i u 70. godini će mi igrati brejkdens. Znači, učinio sam mu uslugu za ceo život. Šta god da mi treba znam da mogu da mu se obratim. Eto, sad se on usrećio, a ja"... - počinje svoju priču Igor, koji je priznao da se Slađi nabacivao tokom braka sa Đoletom.

Udvaranje Karolini Jovanović, koje je Igor počeo nekoliko minuta nakon ulaska u „Parove“, nastavljeno je tako što je uspeo da joj zaviri ispod bade mantila.

Naime, sve je počelo kada je sportistkinja na Matićevo insistiranje otišla da vežba, a on se ponudio da joj pomogne. Tako je u toku jedne vežbe, dok je Karolina bila okrenuta leđima, iskoristio priliku i podigao joj bade mantil kako bi video njenu zadnjicu. Zanimljivo je da Karolina nijednog nije trenutka odreagovala na to.
"Upoznali smo se 2001. godine, i to sasvim slučajnu. Došao sam iz Holandije, gde sam živeo, i ortaci me izveli u klub. Slučajno smo seli u separe pored Slađinog. Moji prijatelji su me upoznali sa njom i ja sam joj udelio kompliment da joj jako dobro stoji šešir na glavi koji je nosila, a iskreno, tad nisam znao ko je ona. Posle smo se sreli na aerodromu, oboje smo čekali neke stvari. Baš mi se svidela i odlučio sam da moram da je osvojim. Rekla mi je da je udata. Ja sam joj u šali rekao da mi je drago jer sam i ja oženjen" - kaže Igor i priznaje da je u to vreme na sve načine pokušavao da osvoji Slađu.

"Nema šta joj nisam slao. Cveće, poklone, bunde, krzna. Parfema koliko sam joj poslao, pa i profesionalni gnjurci bi se udavili. Bombonjere i ostali slatkiši samo su joj stizali, a ona ne reaguje. E da sam tad znao za koga se borim da osvojim, uf" - zaključio je Igor.

"Ma šta ti fali, bre? Pozvala sam posle razvoda Igora i rekla mu da sam slobodna i da je sad on nadrljao jer ću i ja njega smarati, pa da vidi kako je to. Tako smo i krenuli da se zabavljamo i sa prekidima, kraćim ili dužim, to traje skoro devet godina" - ubacila se Slađa.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>