Region

Svet

Tijana Dapčević posle tri meseca videla sestru Tamaru

Pevačica Tijana Dapčević ponovo je počela da radi i kao voditeljka na televiziji „Pink 15“ za makedonsko tržište.

Tijana Dapčević posle tri meseca videla sestru Tamaru



Tijana se brzo snašla u ulozi voditelja, a njena emisije „Tijanski muabeti“ koja se bavi muzikom, modom i aktuelnostima iz šou-biz scene postala je jedna od najgledanijih u Makedoniji. Mešutim,Tijana tvrdi da je voditeljstvo samo njen hobi i da nipošto neće zanemariti svoju muzičku karijeru.

"Jako sam zadovoljna emisijom koji vodim i koja se emituje tri puta nedeljno. Insistirala sam na tome da što više emisija snimimo unapred, tako da već imamo spremnih dvadeset emisija" – počinje Tijana.

"Mada sam imala malu tremu, jer već deset godina nisam radila ovaj posao, na kraju sam se vrlo dobro snašla pred kamerama. Na početku sam hvatala sebe da svoje misli sa srpskog prevodim na makedonski, ali sam se već uhodala i mnogo ljudi mi je reklo da se po mom govoru uopšte ne primećuje da više od deceniju ne živim u Skoplju, što mi mnogo znači" – priča Tijana koja će zbog obaveza posle Nove godine  češće putovati u rodni grad.

"Kako „Pinkov“ studio u Makedoniji još nije završen, trenutno sve svoje obaveze obavljam u Beogradu, ali ću početkom sledeće godine odlaziti jednom mesečno u Skoplje gde ću snimati emisije. Moja majka je veoma srećna zbog toga, jer ćemo se viđati bar jednom mesečno, mada ja i sada često odlazim tamo pošto smo vezane, a Vuk će svakako putovati sa mnom".

Osim na televiziji, početkom sledeće godine Tijana će posle šest godina ponovo imati turneju po Australiji. Najveća dilema koju ima u vezi s tim je da li da povede i dvogodišnjeg sina Vuka.

"Milan i ja još nismo odlučili da li ćemo povesti sina, a pošto je reč o dugačkom putu, mislim da će on ipak ostati kod bake u Skoplju. Sa Vukom sam se već rastajala na mesec dana kada sam pripremala svoj poslednji album, tako da ne bi bilo prvi put da smo odvojeni na duže, ali će mi sigurno mnogo nedostajati. Veoma sam uzbuđena zbog odlaska u Australiju zato što idem u toplije krajeve, ali i zbog toga što ću videti svog brata koji tamo živi, a sa kojim se nisam videla godinu i po dana" – objašnjava Dapčevićeva koja poslednjih nekoliko dana provodi sa sestrom Tamarom Todevskom.

"Od pre tri meseca Tamara živi u Njujorku. Tamo je otišla kod drugarice na dve nedelje, ali joj se toliko dopalo da je počela da radi u jednom džez klubu i planira da tamo ostane. Trenutno je uzela neplaćeno odsustvo i došla je da bi produžila vizu. Uskoro se ponovo vraća što me, s jedne strane, veseli jer znam koliko je srećna u Americi, ali sam i jako tužna jer smo nas dve mnogo vezane i teško mi je što ne mogu da je viđam često" – zaključuje Tijana.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>