Region

Svet

Ragib Jevrić: I ja bih mesio Vendijeve sise!

Stariji brat Ragib oduševljen je Ekremovim  ponašanjem na imanju, a najviše mu se svidela španska serija i prva bračna noć koju su Ekrem i Vendi proveli mazeći se u krevetu.

Ragib Jevrić: I ja bih mesio Vendijeve sise!



"Mnogo mi se svidela serija, a pogotovo njen kraj i nagrada koju su njih dvoje dobili od Zadruge. Drago mi je što se Ekrem dobro snašao sa Vendijom jer je ona jako lepa i izazovna žena. Da sam na njegovom mestu, ne znam kako bih se suzdržao da ne idem do kraja. Ona ima tako lepe i velike grudi da bi‘ ih i ja mesio i pipao", kaže stariji Jevrić i dodaje:

"Ekrem i Vendi se na farmi pomažu uzajamno, koliko ona treba njemu, toliko i on njoj. Ništa ja tu loše ne vidim, sve je to igra. Volim kada se njih dvoje lepo slažu jer ona je posle one serije postala njegova žena i sada mora da brine o njemu." Na pitanje kako komentariše to što je njegovoj majci pozlilo dok je gledala "Farmu“, Ragib odgovara: "Više je to starost! Majka je sada dobro, malo joj je skočio pritisak, dešava se, ali sada je dobro. Mi ne možemo da joj zabranimo da gleda 'Farmu' kako ona to voli." Ekremov brat je rekao i sledeće:

"Tvrdim da je Ekrem isti onakav u životu kao što je i u šouu. Za njega je sve to novo i zabavno. Zna on da mora da podiže gledanost, zato zadatke i sve ostalo shvata previše ozbiljno. Na imanju svi piju. E sada, što Ekrem pije, a ne jede, to je druga priča. I ja bi‘ sigurno pio da sam zatvoren tri meseca sa nepoznatim ljudima. Dobro se moj brat drži! A što se tiče moje snaje Igbale, ona je u početku bila mnogo besna na njega, najviše zbog debelog Bokija koji ga je stalno nagovarao da se pipka sa Vendi. Međutim, sada i ona shvatila da je to igra i da Ekrem treba tako da se ponaša."

Ragib kaže da je Igbala bila veoma ljuta zbog Ekremovog ponašanja, ali da joj je on objasnio da nema razloga za brigu: "Skoro smo se čuli, ona me je pozvala telefonom iz Amerike, bila je mnogo ljuta, onda sam joj ja kao njegov stariji brat objasnio da je to šou, pa se ona malo smirila i ukapirala neke stvari. Rekao sam joj: 'Pa Vesna je mnogo lepa i seksi žena, to mu je bio zadatak, ja ne znam šta bi‘ ja uradio da sam bio na Ekremovom mestu, mene niko ne bi obuzdao kad vidim zgodnu ženu. "Inače, i meni se mnogo mi sviđa Vesna, a tek grudi kako ima bujne i velike. Ma koji bi to muškarac mogao odoleti njima", zaključio je Ragib Jevrić.

izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>