Region

Svet

Indira i Lexington snimaju spot za pesmu "Sto na sat"

Indira Radić i članovi grupe "Lexington", premijerno su proslavili izvođenje novog dueta “Sto na sat” na TV Pink i ujedno najavili detalje oko snimanja spota. Ekranizacija pesme, koju karakterišu kao budući hit, biće uskoro snimljena sa odličnom ekipom koja će dočarati jednu od najboljih pesama sa Indirinog jubilarnog 15-tog albuma. Lokaciju snimanja koja će biti veoma interesantna, još uvek nisu želeli da otkriju.

Indira i Lexington snimaju spot za pesmu



”Drago mi je da je pesma sa mojim prijateljima iz 'Lexingtona' ugledala svetlost dana i da smo se dogovorili oko snimanja spota. Ovaj album mi je veoma važan i verujem da ćemo naići na veoma pozitivne reakcije na ovu numeru pop zvuka”,  prokomentarisala je Indira.

Bojan Vasković, pevac grupe 'Lexington' dodao je: ”Kada sam prvi put čuo pesmu pomislio sam da će biti hit. Međutim nisam očekivao da za samo nekoliko dana dobijem toliko pohvala za naš rad. Spotu se posebno radujem i jedva čekam da ga realizuje u narednom periodu”. Zajednička zabava se nastavila do sitnih sati, a zadovoljstvo oko uspešne saradnje nije krio ni najlepši bend u Beogradu, ni popularna Indira Radić.

izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>