Zadruga

Parovi

Zadruga: Sloba je priznao da se neće tek tako razvesti od Kije! (VIDEO)

Prevario je svoju suprugu pred kamerama rijalitija "Zadruga", a sada je možda mislio da ga niko neće čuti. Sloba je priznao da se neće tek tako razvesti od Kije jer njihovih pet godina veze i godinu dana braka zaslužuju ozbiljan razgovor.

Zadruga: Sloba je priznao da se neće tek tako razvesti od Kije! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Sloba Radanović i Luna Đogani u toku dana pričali su o svom odnosu, a Luna je tvrdila da njih dvoje treba da ostanu zajedno jer smatra da zaslužuje njegovu ljubav posle svega što su tokom osmomesečnog boravka u rijalitiju prošli zajedno. Sloba se povodom toga nije posebno izjašnjavao, a razgovor je završio tako što je naglo ustao i napustio prostoriju. 

Sloba je kasnije odlučio da se okupa u bazenu, a njegova još uvek zakonita supruga Kija Kockar i Bora Santana sedeli su pored kako bi mu pravili društvo. Iako je to bio jedan običan razgovor, dogodila se jedna nepredviđena situacija koja je razotkrila njegove emocije prema supruzi.

Bora ih je ponovo pitao šta će biti sa njihovim brakom, a onda je razgovor krenuo svojim tokom. Sloba je mislio da se njegove reči neće čuti u bazenu jer u tom trenutku nije koristio bubicu. Kija ga je pitala:

"Meni Slobodan neće da kaže svoje odgovore. Je l' bi potpisao odmah?"

Sloba joj je odgovorio:

"Napisao sam da naših 5 godina veze i godinu dana braka zaslužuju jedan razgovor, napolju."

Kija je pitala:

"A ti treba da kažeš: Ne, ja tebe volim i kajem se zbog svega. A i što bi mi razgovarali kad ćemo se razvesti?"

Kristina je posle njegovog odgovora ostala u šoku, kao i svi gledaoci kraj malih ekrana koji su jasno mogli čuti ovaj razgovor između njih dvoje. Naime Sloba je rekao:

"Ko to kaže? Hajde, reci?"

Pogledajte video snimke, pa sami procenite da li Slobodan zna šta radi.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>