Region

Svet

Evo šta se dogodilo čoveku koji je pokušao da siluje Katarinu Živković!

Evo šta se dogodilo čoveku koji je pokušao da siluje Katarinu Živković! Pevačica je saznala da je čovek koji je pokušao da je siluje u Vranju doživeo veliku nesreću.

Evo šta se dogodilo čoveku koji je pokušao da siluje Katarinu Živković! Print screen / InstagramPevačica Katarina Živković nedavno je saznala da je kriminalac koji je pokušao da je siluje pre deset godina nakon jednog nastupa u Vranju doživeo veliku tragediju. Ona sada otkriva da, nakon tog napada potpuno drugačije gleda na život.

"To je za mene nemili događaj, na koji se ne bih vraćala. Svakoj ženi može da se dogodi neko neprijatno iskustvo i sva sreća što je za mene to bilo prvo i poslednje. Posle toga mi nije bilo svejedno, ali sam se vremenom oporavila. Shvatila sam da sam okružena budalama i da se mnogi lažno predstavljaju. Ipak, u životu je sve karma, ako činiš zlo, ono te sigurno i snađe. Čula sam da se tom manijaku sve vratilo i da ga je snašla velika nesreća. Ipak, ne želim da pričam o njemu, jer mi pomisao na njega izaziva gađenje."

Komentari na ovu Katarininu izjavu su različiti, pa joj tako neki zameraju zato što sada nakon smrti tog čoveka govori o prošlosti i likuje.

Ona se osvrnula i na komentare svoje koleginice Stoje Novaković da estradnjaci previše novca troše na garderobu, a da ne plaćaju komunalije:

"Struju i vodu redovno plaćam, ali sebi volim da priuštim kvalitetnu garderobu. Kupila sam stan, imam svoj auto i zaista imam mogućnosti da sebi priuštim garderobu koja mi se dopada. Nisam bahata i smatram da nikada ne bacam pare na bespotrebne stvari. Ovaj posao zahteva velika ulaganja i kada kupim nešto, nikada me ne grize savest. Najskuplja stvar koju sam priuštila bile su cipele i za njih sam dala jedan ceo honorar. Inače, najviše volim da trošim na putovanja."

Katarina obožava tetovaže i nedavno je istetovirala ruku:

"Volim da ih vidim i na drugima i na sebi. Nije me mnogo bolelo, izdržala sam u životu mnogo veću bol, tako da mi je tetovaža bila zadovoljstvo. Tetovaže su lična stvar i nikada nisam želela da pričam puno o njima, sve su deo mene i odgovaraju mom senzibilitetu. Ovoga puta sam odlučila da istetoviram reč iskrenost na engleskom i mislim da sam time poslala poruku."

Prati rijaliti "Zadruga", a ima i svog favorita:

"Pratim „Zadrugu“ redovno i najsimpatičnija mi je Miljana Kulić. Njena svaka izjava me zabavi i njoj mogu da se smejem satima. Mnogi kažu za mene da sam kraljica lapsusa, ali mislim da me je Miljana prevazišla. Ona je obrnula igricu! Rekla je: „Srećan Osmi mart svim ženama lepšeg pola!“ Ona je legenda! Sloba i Luna su mi takođe zanimljivi, a da li su njihove emocije prave, ostaje da vidimo posle rijalitija."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo

Povezane vesti:


>