Region

Svet

Vlada Stanojević: Na Filipinima bi umro za sedam dana

Vlada Stanojević, šarmantni voditelj televizije Pink koji trenutno vodi Zvezde Granda i Jutarnji program je u jednom intervjuu govorio o tome da li bi učestvovao u popularnim reality show programima, ali  je takođe otkrio i nešto više o svom privatnom životu, o tome da li je u vezi sa slovenačkom voditeljkom Majom Molnar kao i kako bi se snašao na pustom ostrvu bez sna, hrane i vode.

Vlada Stanojević: Na Filipinima bi umro za sedam dana



Mediji su objavili da ste u vezi sa slovenačkom voditeljkom Majom Molnar, možete li nam reći nešto o tome, da li ste u vezi i da li imate devojku?

"Maja i ja se lepo družimo i odlično slažemo kao kolege, ali čak i bolje privatno. Nismo u vezi, ali postoje obostrane simpatije. Ona je predivna devojka, devojka kakva se retko sreće ovde".

Ne možemo, a da se ne dotaknemo Farme. Da Vam nekim čudom dozvole da odsustvujete sa posla, da li bi ponovo prihvatili učešće na Farmi?

"Svoj cilj sam ispunio. Predstavio se gledaocima onakvim kakav jesam i oni su me nagradili sjajnim komentarima, pa su i samim tim poslovni angažmani počeli da pristižu. Nemam razloga da idem tamo".

Da li imate favorita među sadašnjim farmerima?

"Baki je najzabavniji, Ekrem je najsmešniji, Vendi je zanimljivo slušati… Nemam favorita, ali voleo bih da pobedi neko kulturan, zanimljiv, mlad.. Taj još uvek nije ušao!
Nedavno ste izjavili da bez sna i hrane postajete nervozni, da li to znači da Vam rijaliti kao što je Survivor ne bi prijao"?

"Mislim da bih umro u Survivor-u posle nedelju dana. Ionako brzo gubim kilažu, a tamo nit ima šta za klopu sem pirinča, nit se spava u krevetu… Ne smem ni da zamislim na šta bi to ličilo".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>