Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 21. oktobar 2017. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 21. oktobar 2017. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 21. oktobar 2017. godine!



Ovan 21.3.- 20.4.

Odlučni ste da partnera naterate da prizna ono što danima krije. Budite istrajni i rezultat će doći. Loša saradnja na poslu pravi neprilike. Zdravlje vam je uzdrmano.

Bik 21.4.-21.5.

Nekada baš umeli sa osobama do kojh vam je stalo. Danas vam baš ne ide. Jedan mali dug iz prošlosti vam može doneti glavobolju. Promoklost dostiže vrhunac.

Blizanci 22.5.- 21.6.

Previše ste razmazili partnera pa mu stalno nešto smeta. Još se to može ispraviti. Ako radite na visini danas se pričuvajte. Prolazne tegobe sa varenjem.

Rak 22.6. - 22.7.

Potrebna vam je lepa reč partnera i ona će vam danas mnogo značiti zbog situacije u kojoj se nalazite. Odložite putovanje. Nije vreme za to. Jedan zub zahteva intervenciju.

Lav 23.7.- 22.8.

Malo ste preterali sa svojom nervozom. Partneru to počinje da smeta sve više. Možda biste od školskog druga mogli potražiti pomoć. Zdravlje vam je stabilno.

Devica 23.8. - 22.9.

Emocije danas ostavite za neku drugu priliku. Uključite mozak i otvorite četvore oči. Možete imati problem u saobraćaju. Dugo niste kontrolisali krvnu sliku.

Vaga 23.9. - 22.10.

Lepota nekad opterećuje. Zasmetaće vam okretanje drugih osoba za vašim partnerom. Krenite u novu radnu pobedu. Blaga prehlada neće praviti veće probleme.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Jedna poruka vas muči danima. Danas će te konačno razrešiti njen smisao. Prilika koja vam se ukazuje ne ponavlja se često. Čuvajte danas oči.

Nije dovoljno nekom reći da ga volite. Treba to potvrditi delima. Pokušajte ništa ne boli. Mozda bi trebalo da razmislite o privatnom poslu. Ukočeni ste. Masaža vam treba.

Jarac 22.12.- 19.1.

Jesen je kao stvorena za duge ljubavne veze. Dani su hladni i srce vam je mirnije nego obično. Prevaziđite sitna ogovaranja u komšiluku. Bolovi u želudcu nisu opasni.

Vodolija 20.1.- 19.2.

Protekla noć vam je otvorila oči. Nemojte ponovo istu grešku praviti. Ako možete bilo bi dobro da se malo odmorite. Prolazna kijavica.

Ribe 20.2.- 20.3.

Vi baš umete da uživate u životu i svim njegovim čarima. Tu ne treba ništa menjati. Širite optimizam i zato vas kolege ibožavaju. Alergijska reakcija na hranu.

Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE

Viber

Izvor: radio12.biz

Povezane vesti:


>