Region

Svet

Ana Bekuta promenila životne navike

Ana Bekuta, popularna folk pevačica, počela je sa posebnim programom detoksikacije organizma, jer je rešila da promeni životne navike.

Ana Bekuta promenila životne navike Foto: Instagram/anabekuta1Kako zbog stalnih poslovnih putovanja, ali i nastupa, često mora da se hrani nezdravo poznata folk pevačica odlučila se na veliku promenu. Ana Bekuta je stavila tačku na takav režim. Posetila je specijaliste za pravilnu ishranu koji su joj dali sokove za detoksikaciju organizma. – Počela sam pre neki dan. Planiram da odradim trodnevni detoks pa ćemo videti kako će to ići. Izdržim ja lako tri dana. Prija mi – rekla je za „Blic” Ana Bekuta.

Pevačici nije problem da se ovog režima ishrane pridržava i kada je na snimanjima novih epizoda “Zvezda Granda”. Ona je i tamo ponela svoje sokiće i kaže da neće odstupati ni tokom snimanja. Ipak priznaje da je sa nestrpljenjem čekala snimanje novih epizoda. – Uželela sam se ekipe. To je posao koji volim. Zaista je divno videti ih sve ponovo na okupu. Sjajna smo ekipa, odlično funkcionišemo – ističe Bekta.

Ona je napomenula da se uveliko sprema za tradicionalne koncerte u velikoj dvorani Sava centra koji će biti održani 21. i 22. oktobra ove godine.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>