Region

Svet

Jelena Janković prelazi sa tenisa na boks?

Nenad Borovčanin, naš proslavljeni profesionalni bokser sa zadovoljstvom je "ustupio" svoje rukavice, jednoj od najboljih naših teniserki, Jeleni Janković.

Jelena Janković prelazi sa tenisa na boks?



Naime, pred polazak u Indian Vels, Jelena Janković i Nenad Borovčanin, pozirali su fotografu Marku Kruniću. Nenad je Jeleni pokazao neke tajne ringa, a ne sumnjamo da je Jeca ostala dužna.



Jelena je ovom prilikom popricala i o haljini za predstojeću američku turneju: "Moram da se pohvalim i svojom novom haljinom koju je kreirala ANTA. Iako sam mislila da će naići na kritike zbog boje, jer je neobična, sa svih strana stižu pohvale na račun opreme koju nosim i to me veoma raduje. Inače, volim jarke boje tako da mi se haljina izuzetno dopada."

Takođe, Jelena je pričala i o podršci koju joj pruža majka Snežana: "Ona je moj pokretač, neko ko mi, dok sam na terenu, uliva pozitivnu energiju i ko je ujedno moj veliki zaštitnik. Kad je najteže, kada se meč lomi, kada moram da smirim glavu, jednostavno pogledam u mamu i odmah sve dođe na svoje mesto. Puno mi je pomogao i Čip Bruks, trener iz IMG Akademije kojeg poznajem godinama, sa kojim sam i kao mala radila kod Nika Bolitijerija"

O upravo završenom, više nego uspešnom turniru u  Indijan Velsu Jeca je rekla: "Na kraju takmičenja u Indijan Velsu najteže mi je bilo da podignem pehar, koji je veoma lep, ali i veoma težak, tako da sam morala da stojim pored tog prelepog kristala i slikam se pored njega. Ipak, moram da istaknem da mi je ovo jedan na najvećih i najznačajnijih turnira koji sam osvojila. Mislim da sam zasluženo stigla do prvog mesta, jer sam za dve nedelje igranja u kalifornijskoj pustinji pružila odlične partije"

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>