Region

Svet

EXIT 2017: Poslednje veče festivala bilo je rezervisano za njih!

Sinoć je završen EXIT festival, koji je ove godine nosio slogan "Leto ljubavi". Rekordan broj posetilaca imao je prilike da uživa u omiljenim zvukovima, a evo ko ih je sinoć ispratio.

EXIT 2017: Poslednje veče festivala bilo je rezervisano za njih! Foto: Facebook/ Exit Festival



Poslednje veče na binama EXIT festivala obeležila su zvučna imena. Na Fjužn stejdžu nastupao je bend "Bambi molesters" koji je okupio veliki broj ljudi, a njihov nastup počeo je oko 22 sata. Nakon njih, na ovom mestu našao se maestralni Massimo Savić, koji je bio glavna zvezda ovog stejdža, i koji je istakao da mu je veoma drago i čast što je ponovo na Exitu. Svoj nastup otvorio je pesmom "Tisuću ljudi", a u njegovoj publici našle su se sve generacije.

S druge strane, na mejn stejdžu našao se Del Arno Bend, koji su učinili da publika zaista uživa uz svaki zvuk koji su proizveli. Takođe, na njemu je nastupila i princeza elektro pop modernog zvuka, Rošin Marfi. Publika koja se našla na Mejn Stejdžu zoru je dočekala uz Rag'n'bon Mena, koji ih je oduševio izvođenjem svog najvećeg hita "Human", ali su se na njegovom repertoaru našle i pesme sa novog albuma, koji je izdao prošle godine.

Sudeći po društvenim mrežama, organizatori festivala zadovoljni su kako je sve prošlo, a za 3 dana se sele u Budvu, na već dobro poznati "Sea Dance" festival.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>