Region

Svet

Tijana Dapčević: Nastavljam saradnju sa Dinkićem

Tijana Dapčević kaže da je prezadovoljna sa svojim novim albumom, koji je studiozno pripremala.

Tijana Dapčević: Nastavljam saradnju sa Dinkićem



"S obzirom na to da sam na ovom albumu radila tri godine, bilo bi glupo da nisam prezadovoljna! Studiozno smo radili svi na svakoj pesmi ponaosob, nismo dozvoljavali da bilo šta promakne, kako muzički tako i produkcijski, tekstovi su zreliji, sve se nekako samo nameštalo. Sve pesme su mi najdraže. Ako bi trebalo neku da izdvojim, onda bi to bila 'Pusti me na miru', divna kompozicija koju je pisao moj prijatelj iz Makedonije, a prepev teksta je radio moj suprug, i eto zato mi je najdraža. Odmah iza nje pesma 'Znam'”, rekla je Tijana i dodala:


"Ja već uveliko nastupam po celom regionu bivše nam Juge, trenutno sam na turneji po Makedoniji, a uskoro krećem da radim po Bosni, Srbiji i Crnoj Gori. Naravno, radujem se beskrajno koncertima!" Na novom albumu je sarađivala i sa Mlađanom Dinkićem, ministrom ekonomije. A da li će se nastaviti njihova saradnja Tijana kaže:

"Maestro Dinkić, kako ja volim u šali da kažem, je pre svega divan čovek, vrstan muzičar, odličan tekstopisac... Radujem se što smo ostvarili saradnju, već je napisao nove pesme za mene, tako da će se na obostrano zadovoljstvo saradnja produžiti", odgovara Tijana. Pevačica kaže da se odlično snalazi u ulozi domaćice i mame, kao i da li planira da njen sin uskoro dobije brata ili sestru:

"Snalazim se odlično, imam beskrajnu podršku mog supruga, koji je pre svega divan muž, a potom i otac. On je glavna dadilja kad je mama na putu. Inače, obožavam vreme provedeno kod kuće sa Vukom i Milanom, volim i da kuvam, odlična sam domaćica, a što se tiče bate ili seke, to će za sada da sačeka, pošto želim da se kompletno posvetim Vuku i njegovom odrastanju. Ali nikad se ne zna… Nek je Vule živ i zdrav, možda dobije seku sledeće godine", rekla je Tijana Dapčević.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>