Region

Svet

Farma: Bata hteo da prebije Limena

Dva nerazdvojna jarana, Bata Zdravković i Nikola Kostić Limen, zaratili su na krv i nož! Naime, njih dvojica su se posvađali na imanju u Lisoviću dok su pravili pušnicu u dvorištu, a samo pribranošću Zorane Pavić izbegnut je i fizički obračun.

Farma: Bata hteo da prebije Limena



Velika količina negativne energije između dva farmera kulminirala je salvom sočnih psovki koji su jedan drugom upućivali dok su ih zbunjeni ukućani nemo posmatrali. U jednom trenutku Bata nije uspeo da se obuzda jer mu je pao mrak na oči, pa je u svom drčnom stilu zaurlao:

"Limeni, napiću ti se krvi, zapamtićeš me dobro"!

Kada je videla da je vrag odneo šalu i da ova frka može prerasti u fizički obračun, Zorana Pavić brže-bolje se umešala i pokušala da dojučerašnje najbolje ortake smiri, što joj je i pošlo za rukom! Polako, bez pompe i sa puno takta, pevačica im je objasnila da sve to nije vredno živaca i da obojica treba da spuste loptu, što su oni i učinili.

Podsećanja radi, svađa između Bate i Limena datira još od utorka veče, kada su njih dvojica bili u prilici da odgovaraju na pitanja u igri „Istina ili izazov“. Naime, Zorana je postavila Bati pitanje ko bi po njegovom mišljenju trebalo da odmah napusti „Farmu“, na šta je on sa mnogo muke jedva naveo Bakija, Evu i Vendi, vadeći se da oni imaju energiju koja je negativna.

Da bi prebacio lopticu, Zdravković je odmah postavio to isto pitanje Limenom, ali mu nije dao da završi, pa je u trenutku eksplodirao rekavši mu da on priča jedno kada su zajedno, a pred farmerima govori drugo. Međutim, u tim prepucavanjima, muzičar ga je iskulirao i naveo da je Eva Ras prva osoba koja je najnegativnija na farmi.

Bilo kako bilo, uzavrele strasti i ratne sekire između dva farmera bar za sada su zakopane, a dokle će trajati, ostaje da se vidi.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>