Region

Svet

Bivši supružnici: Bojana Rajić otkrila u kakvom je odnosu sa Vladimirom Stojkovićem!

Razvod Bojane Rajić i Vladimira Stojkovića pratile su brojne kontroverze, a nekoliko godina kasnije, bivša manekenka otkriva u kakvom je odnosu sa golmanom.

Bivši supružnici: Bojana Rajić otkrila u kakvom je odnosu sa Vladimirom Stojkovićem! Foto: Instagram/ Ilustracija



Bojana Rajić i Vladimir Stojković punili su novinske stupce svojim razvodom, koji su navodno pratile svađe, maltretiranje, prevare, ali čini se da je sve to sada iza njih.

Bojana, koja sa Vladimirom ima sina Lava, sreću je pronašla kraj novog supruga sa kojim je dobila drugog sina, dok je Vladimir u februaru ove godine sa novom izabranicom takođe dobio sina.

Kako imaju zajedničko dete, Vladimir i Bojana su očigledno rešili da izglade sve nesuglasice, što se pokazalo na jednom događaju, kada je Bojana prišla i pozdravila se sa bivšim mužem i njegovom sadašnjom izabranicom, zbog čega su mnogi rekli da je ispala "car":"Videli ste kako to izgleda, srdačan pozdrav. Nema razloga da to bude drugačije. Žalosno mi je što se na to tako gleda. Da si car što si se pozdravio sa bivšim supružnikom. Mislim da to tako treba i nikako drugačije. Volela bih da se od toga ne pravi toliki spektakl." izjavila je ona za Blic.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>