Region

Svet

Neda Ukraden isprozivala Natašu Bekvalac i Anabelu Bukvu!

Na nedavno održanoj žurki nedeljnika Story, pevačica Neda Ukraden je ozbiljno zamerila organizatorima jer je više pežnje posvećeno novosadskoj barbiki Nataši i njenoj koleginici Anabeli.

Neda Ukraden isprozivala Natašu Bekvalac i Anabelu Bukvu!



Neda veruje da su tim minornim prostorom hteli samo da je ponize iako nema karijeru kao Anabela Bukva ali ni opus a koji ima Bekvalčeva."To poniženje vam neću oprostiti. Neka vam je na časti!", izjavila je izrevoltirana Neda i dodala da nije ljubomorna na mlade pevačice ali je kolege iz pomenutog nedeljnika nisu ispoštovale na način koji dolikuje zvezdi njenog ranga.

"Na koga da budem ljubomorna?Obe su slatke i simpatične a ja odlično znam koliko je ženama teško da održe karijeru a da pritom neguju porodicu i podižu decu. Ja sam zbog te žurke prešla 700 kilometara a oni koji me ne cene ne trabaju da me zovu na slavlja, jer sam ja usred koncertne turneje. Svesna sam da sam aktuelna i da trenutno imam najveći hit na Balkanu", kazala je Neda i dodala da nije teško sabrati dva i dva i zna šta je sve ostvarila u životu.

Za sam kraj Neda kaže da ne podleže kategorizaciji u kojoj osobe X i Y dobijaju  prostora na pet, šest ili eventualno deset stranica, što znači da im opus zadovoljava kriterijume, što je sasvim OK ali ubuduće to može da se radi bez njenog prisustva.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>