Region

Svet

Tijana Dapčević snimila spot sa transvestitima

Pop pevačica Tijana Dapčević snimila je novi spot za pesmu "Kaži mi da znam", za koju je muziku uradio Mlađan Dinkić. Radnja ovog video-ostvarenja urađena je u stilu šezdesetih godina, a pored Tijane, u spotu se pojavljuju dva muškarca, odevena u žensku garderobu.

Tijana Dapčević snimila spot sa transvestitima



S obzirom na to da je proteklih dana održana gej parada, ovo je izuzetna prilika da se kroz pesmu prikažu osobe koje su šezdesetih godina bila nepojmljive za naše podneblje.

"Ovo je prvi moj visokobudžetni spot, koji sam radila sa posebnom energijom. S obzirom na to da je ovaj video-klip izuzetno smešan, jer prepun komičnih scena i pozitivne energije, ubeđena sam da će ga publika odlično prihvatiti. Tokom snimanja celokupna ekipa odisala je humorom, a u nekim segmentima čak smo se smejali da su nekima i suze potekle", rekla je Tijana Dapčević i dodala:

"Ovaj video-klip rađen je u režiji Dejana Milićevića u kuglani 'Ušća', a gledaoci će ovih dana moći da ga vide jer je u toku montaža, a onda sledi i ekranizacija", zaključila je pevačica.


Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>