Region

Svet

Vendi i Zorana: Pomirenje na pomolu!? (Video)

Ovonedeljni ženski sluga na Farmi i pop pevačica Zorana Pavić rešila je da progovori o gazdarici Vendi i to pred svim ukućanima.

Vendi i Zorana: Pomirenje na pomolu!? (Video)



Zorana je na vrlo lep i kulturan način, bez histerije rekla da nema nameru da komunicira sa gazdaricom Vendi jer to nije njen nivo.

”Jesam gabaritna, ali prirodno sam ovakva, hvala Bogu što nisam morala da se veštački napumpavam” rekla je Zorana u svom obraćanju Vesni i farmerima.

Zorana je rekla  da će bez problema uraditi sve što dobije kao zadatak ako je to u granicama normale i u korektnim okvirima. Ukoliko Vendi počne sa naređivanjima koja nemaju smisla i pretvore se u bezobrazluk, Zorana će nedelju dana ostati da leži u krevetu.

Takođe je napomenula da je Vendi pre nekoliko dana pobegla sa njihovog duela uz veoma glupo obrazloženje i to dosta govori o njoj.

Zorana koja važi za jednu od najduhovitijih farmerki u svom obraćanju takođe je vrlo ozbiljno napomeula da nije ni malo mutava i da vidi da Vendi okreće sve ljude protiv nje, ali smatra da bi se i sama dobro snašla jer ima duh, harizmu i dobrotu.

Istakla je da iza sebe ima bogatu karijeru i pesme koje su ostale za njom, dok dotična ne može da se pohvali istim i da jahanje više ide uz đokeja nego uz pevačicu, ali to je već Vendina stvar.

Jedna od najharizmatičnijih žena na našoj estradi tako je iznela svoj stav povodom negativnosti i bezobrazluka njene cimerke Vesne Vukelić Vendi koja je ove nedelje gazda, a koja je već u prvih nekoliko sati svog gazdovanja dobila negativne komentare kako se unela u ulogu i kako voli da naređuje.

Političar Marijan Rističević takođe je odbrusio Vendi koja je ostala začuđenja jer je dobila kritike baš od njega.

Marijan je rekao da neće pristati na Vendinu staljinističku metlu uperenu ni prema njemu niti prema nekome drugom i rekao joj da je mogao svašta da čuje od nje, misleći na uvrede.

Posle žustre rasprave i mnogih uvreda tokom izbora sluga, juče je na imanju u Lisoviću bilo nešto mirnije, a i sama gazdarica Vendi odlučila je da posle brojnih uvreda na pijaci spusti loptu i počela je normalno da komunicira sa Zoranom.

Da li će uskoro pasti i iskreno pomirenje ili je to samo još jedna taktika gazdarice Vendi, ostaje nam da vidimo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>