Region

Svet

Zvezde Granda: Snežana Đurišić ozbiljno zapretila stručnom žiriju!

Večerašnji šou Zvezde Granda, doneo je mnogo uzbuđenja ali i ozbiljnih neslaganja među članovima žirija. Snežana Đurišić, prvi put ozbiljno je zapretila saši Popoviću, jer se nije složila sa njegovim komentarom koji je dao za takmičarku Dušicu

Zvezde Granda: Snežana Đurišić ozbiljno zapretila stručnom žiriju!



 
Zvezde Granda: Acu Lukasa uplašila takmičarka - Mnogo histerično pevaš!
Veoma uzbudljiva druga emisije takmičenja Zvezde Granda, donela je mnogo rasprave među članovima žirija, muzučkog i stručnog, ali usledile su i prve pretnje zbog jedne od takmičarki.

Naime, nakon što je Sandra Andrić otpevala pesmu Lepe Brene "Pazi kome zavidiš", od muzičkog žirija je dobila četiri glasa, te je odluka bila na stručnom žiriju produkcije koji nije želeo da je pusti u baraž. Ovakva odluka Saše popovića, jako je razljutila Snežanu Đurišić, koja mu je javno zapretila rečenicom: "Čik nemoj da pritidsneš taster", dok je direktor produkcije pokušavao da opravda razloge zbog kojih misli da ne treba da prođe dalje.

"Ne mogu da verujem, a ona prošla vam se dopala, imala je rad nogu", prokomentarisala je Ana Bekuta.

"Ona prošla je lepa i slatka", rekao je Saša dok su ga ostali članovi žirija pitali, je to znači da ova devojka nije lepa?!

"Ništa nije bila bolja od prošle, ali ja ne kažem da ne treba da prođe, treba da prođe", rekao je Aca, dok se Zorica nadovezala komentarom: "Svaka ti je ko Njegoševa, Aco".

Autor: J.B.
Foto: Screenshot TV Prva
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>