Region

Svet

Vendi na Farmi skuplja pare za garsonjeru

Vesna Vukelić Vendi ušla je u „Farmu“ jer ju je na to naterala besparica! Pevačica već godinama živi u bedi i pokušava da sakupi novac kako bi sebi obezbedila krov nad glavom, saznaje „Alo!“ od izvora bliskog Vukelićevoj.

Vendi na Farmi skuplja pare za garsonjeru



"Vesna je godinama živela sa roditeljima i sestrom, a zatim je na svet došla i njena ćerka Nikoleta, koju je pevačica dobila sa bivšim fudbalerom Branimirom Banjcem. Njeno aktuelno prebivalište nalazi se na Trošarini, a Vendi po svaku cenu pokušava da kupi nešto svoje, pa makar to bila i garsonjera" - kaže naš izvor i dodaje:

" Vesna je ukapirala da nema vajde od pevanja jer je situacija sa tezgama sve teža i teža. Ono koliko zaradi, dovoljno je samo za preživljavanje, jer samo zvezde danas zarađuju basnoslovne honorare. Roditelji joj pomažu, ali i pored toga, ne cvetaju joj ruže. U „Farmu“ je ušla da skupi neke pare i konačno kupi svoj stančić, a da li će joj to poći za rukom, videćemo" - završava naš izvor.

Pevačicina majka Cana odmah po početku emitovanja rijalitija odvela je unuku Nikoletu na more, kako ne bi morala da gleda maminu „blamažu“. Vendi se za sada dobro snalazi, a da li će preko sela doći do toliko željenog stana, ostaje da se vidi.

izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>