Svet

Region

Avril Lavinj se drugi put razvodi - posle četrnaest meseci braka!

Nakon samo četrnaest meseci braka, Avril Lavinj i Čad Kruger odlučili su da okončaju bračnu zajednicu te krenu svako svojim putem.

Avril Lavinj se drugi put razvodi - posle četrnaest meseci braka!



Uskoro bivši supružnici i kolege, kanadska pevačica Avril Lavinj (29) i frontmen grupe "Nickelback" Čad Kruger (39), odlučili su da stave tačku na svoj brak nakon samo četrnaest meseci, iako informacija nije još zvanično potvrđena, navodi US Weekly.

Avril i Čad upoznali su se tokom rada na njenom albumu Avril Lavigne, verili se nakon samo mesec dana zabavljanja i izrekli bračne zavete u Francuskoj 2013. godine. Iako se u početku činilo da imaju savršen brak, Avril i njen uskoro bivši suprug imali su sve više nesuglasica zbog posla kojim se bave. Avril je ubrzo doživela veliki uspeh s novim albumom, a pošto oboje vole i da flertuju, ljubomora je bila neizbežna...

"Oboje vole da flertuju, a uz to su i jako posesivni i ljubomorni. Avril je prilično nesigurna osoba", naveo je izvor blizak paru.

29-godišnjoj Avril će ovo biti drugi neuspeli brak, obzirom da je već bila četiri godine u braku sa pevačem grupe "Sum 41" Derikom Viblijem.

Autor: B.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>