Region

Svet

Darko Filipović imao problema sa policijom na Halkidikiju!

Darko Filipović se nedavno vratio sa godišnjeg odmora u Grčkoj, gde je zbog brze vožnje na skuteru imao problema sa tamošnjom morskom policijom.

Darko Filipović imao problema sa policijom na Halkidikiju!


 
Darko Filipović kupio stan od 120 kvadrata
Naime, Darko Filipović je potpuno rasterećen i sa ciljem da napuni baterije za predstojeće nastupe i obaveze u zimskoj sezoni, rešio da malo luduje po grčkom primorju te se iznajmljenim skuterom vozio nepoštovajući propise morske policije, zbog čega su ga turisti prijavili nadležnim organima.

"Istina je da sam imao problem s policijom. Prvi put posle deset godina sam otišao na more s prijateljima da se malo opustimo i uživamo i dogodi mi se neprijatnost. Malo više smo se opustili na plaži, ali kao član Džet-ski saveza Srbije savršeno znam da upravljam skuterom. Međutim, nekim strancima se moja slobodnija vožnja nije dopala, pa su pozvali policiju", rekao je pevač te dodao:

"Kad su uniformisana lica stigla, odmah sam im pokazao svoju člansku karticu, nakon čega su se uverili da sam profesionalac i da ni u kom slučaju ne bih ugrozio bezbednost turistima. Kaznu sam uredno platio, a ova situacija nije mogla da mi pokvari letovanje sa školskim drugarima".

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Screenshot Youtube

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>