Region

Svet

Farma: Svađa Baneta i Bakija (Video)

Nakon izbacivanja mlade pevačice Katarine Živković, do jučerašnja dva najbolja prijatelja žestoko su zaratila.

Farma: Svađa Baneta i Bakija (Video)



Naime, sve je počelo kada je Jasmina Ana počela da priča kako nije očekivala da će joj biti teško kada Katarina bude otišla, da je mnogo zavolela i malo joj je falilo da zaplače.

Baki je u ćošku sa strane pričao sa Natalijom i rekao da je srećan što je Jovana ostala. Natalija mu je skrenula pažnju da ne mora da bude toliko grub, jer neki ljudi i tuguju. Bane mu je zamerio što se nije ni pozdravio sa Katarinom, na šta je Baki rekao da se on prvi pozdravio sa njom. Rekao mu je da će njih dvojica razgovarati kasnije, nasamo. Napolju, sedeli su na klupi, i Baki mu je zamerio što je Bane kao rekao ga boli uvo za devojke, a da mu uopšte nije prijatelj, jer mu je važnija tamo neka devojka od njega, i da se ponaša kao don Žuan, da se folira i da je namazan i proračunat. Bane je zaprepašćen da Baki može tako nešto da kaže za Katarinu, jer je do pre nekoliko dana izjavljivao da je zaljubljen u nju, što je Baki porekao.

"Mi više ne možemo da budemo drugari. Pusti to, neću više da razgovaram sa tobom, gotovo je. Katarina je nula, ali mi smo joj digli rejting. Ti si kreten nisi je ispoštovao", besneo je Baki. Bane je pokušavao da objasni da mu se Katarina zaista dopala i da je sa njom bio iskren i samo poštovao njene želje, ali je Baki i dalje tvrdio suprotno. "Uvredio si me da nisam pravi drug, da sam folirant, da lažem... Ti si dvoličan, krajnje nekorektno si se ponašao prema Kaći, a sada ti je kao nešto stalo. Šta ja sa tobom imam više da razgovaram? Dvoličan si", rekao je Bane i Bakiju okrenuo leđa.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>