Region

Svet

Trokadero ponovo goreo: Seka Aleksić napravila lom u Budvi! (Foto)

Seka Aleksić nastupila je sinoć u krcatom klubu "Trokadero" u kome je još jednom zabeležila rekordnu posećenost ovog prestižnog kluba na crnogorskom primorju.

Trokadero ponovo goreo: Seka Aleksić napravila lom u Budvi! (Foto)


 
Nova iskrena priča Seke Aleksić: Nedelja velikih ljudi
Trokadero je bio mali da primi sve ljude koji su želeli da čuju kraljicu. Divna atmosfera je trajala sve do jutarnjih časova, a sinoć je inače bio peti put da je Seka nastupila u ovom klubu u kome svakim svojim nastupom obori novi rekord.

Osim što je atmosferu sa svojim bendom dovela do usijanja, Seka je svojim izgledom i plenila pažnju prostora u kome je nastupala. Odevena u usku žutu haljinu koja je isticala njenu savršenu i mišićavu figuru, kraljica estrade je mamila uzdahe muškaraca, a novom bojom kose izazvala je potpuno oduševljenje kod prisutne publike.

Nizali su se hitovi od početka Sekine karijere pa sve do danas, a Seka se zajedno sa svojim bendom potrudila da publika ne sedi, pa je tako ceo klub tokom cele večeri bio  na nogama. Na kraju, prezadovoljna Seka zahvalila se publici i obećala im da će se ponovo videti, a fanovi su sa koncerta otišli prepuni sjajnih utisaka, što dokazuju i komentari koje ostavljaju na društvenim mrežama.



Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>