Region

Svet

Fanovi poručili Seki Aleksić: Nisi više najlepša, sad si i najzgodnija! (Foto)

Svojim likom i pesmom je Seka Aleksić odavno osvojila publiku, ali ni posle dvanaest godina karijere njena popularnost ne jenjava, a više od 720.000 fanova na Fejsbuku i preko 100.000 na Tviteru, slaže se u jednom: nije više najlepša na sceni, već je sada i najzgodnija!

Fanovi poručili Seki Aleksić: Nisi više najlepša, sad si i najzgodnija! (Foto)


 
Seka Aleksić postiže svoj cilj, pogledajte koliko je smršala! (Foto)
Novinari je proglašavaju neprikosnovenom kraljicom domaće estrade, a obožavaocima je nosilac svih epiteta koji se mogu dodeliti jednoj ženi. I ne samo da je 33-godišnja pevačica postigla bombastičan izgled nakon meseci prolivenog znoja i vrednog treniranja, već je svoju zaobljenu figuru ponosno zamenila zategnutom i zgodnom.



 
Seksi i provokativna: Seka Aleksić pokazala kako se opušta (Foto)
Dok niže uspešne koncerte u okviru velike letnje turneje pa je tako sinoć nastupila u Zenici, beleži nove rekorde i stiče nove obožavaoce, Seka Aleksić ne krade sebično slobodno vreme, već ga uredno deli sa najvernijim fanovima te ih svakodnevno počasti pokojom novom fotkom.

I bilo da je u prvom planu bombastičan dekolte, izvajane noge, seksi stomak ili lepo oblikovana guza, ovo je definitivno jedno od najboljih izdanja popularne pevačice pa su komentari "najzgodnija", "najlepša", "bomba", "predobra" i drugi, sve češći na stranicama njenih profila na socijalnim mrežama. Zasluženo. 



Autor: B.B.
Foto: Facebook/Seka Aleksic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>