Region

Svet

Divna Karleuša u akciji sa 30 godina mlađim dečkom u bazenu! (Foto)

Premda Divna Karleuša (57) u medijima ne želi puno da govori o svom trideset godina mlađem dečku, u javnosti je izgleda potpuno spremna da ga sasvim razotkrije.

Divna Karleuša u akciji sa 30 godina mlađim dečkom u bazenu! (Foto)



Naime, redakcija portala "Alo!" došla je u posed fotografija mame Jelene Karleuše, kako se sa svojim dečkom baškari u prepunom bazenu, ne mareći na začuđujuće poglede ostalih kupača.

"Divna je bila veoma vesela tog dana na bazenu, a sa njom je bio jedan vidno mlađi muškarac. Niko nije mogao da pretpostavi o kome se radi, ali su onda počeli da se grle i maze, te je bilo očigledno da joj je to dečko. Oni se ni u jednom trenutku nisu odvajali jedno od drugog, a zajedno su se čak i kupali u bazenu. U jednom trenutku su se u vodi grlili i mazili, razmenjivali su nežnosti i uopšte nisu obraćali pažnju na to da su oko njih deca i drugi posetioci bazena" izjavio je za pomenuti list izvor koji se zatekao na licu mesta.


Foto: Alo.rs

"Svoj privatni život neću da komentarišem. Ni ja se ne mešam u tuđ. Ja sam srećna i zadovoljna žena, što i svima želim", izjavila je potom radio-voditeljka i bivša učesnica raznih rijalitija.

Autor: B.B.
Izvor / Foto: Alo.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>