Region

Svet

Marijana Čvrljak uhapšena u Zagrebu zbog vožnje u pijanom stanju!

Marijana Čvrljak, pobednica prvog regionalnog šoua Veliki brat, uhapšena je noćas u Zagrebu zbog vožnje u pijanom stanjus, a sa svoje dve� prijateljice provela je noć na trežnjenju u zagrebačkoj policiji.

Marijana Čvrljak uhapšena u Zagrebu zbog vožnje u pijanom stanju!


Marijana i Nemeš su ipak zajedno! Sve je veliki marketinški trik (Foto)
Naime, Marijana je sa još dve prijateljice oko 2.30 sati htele su da uđu u noćni klub Team u Zagrebu, ali ih obezbeđenje nije pustilo jer su bile pijane i bahato su se ponašale. Galame su, vređale i psovale na ulazu noćnog kluba, pa je obezbeđenje pozvalo policiju.

I kada je policija stigla, Marijana nije želele da im pokaže ličnu kartu i sve tri su potom privedene. Marijana je, doznajemo, imala 2,10 promila alkohola, dok su njene prijateljice imale po 1,60 i 2,40. Dok su njene prijateljice dobile prekršajne prijave za remećenje javnog reda i mira, Marijanu su, uz to, kaznili i za vređanje policajca.

Pre izlaska pred prekršajnog sudije, morale su da noć provedu u pritvoru radi trežnjenja. Sutradan su odvedene kod sudije za prekršaj, gde su priznale za sve što su ih teretili pa su dobile godinu dana uslovno, a moraju da plate i sudske troškove od 40 evra. Marijani preti 35 dana zatvora samo ako u godini dana napravi isti prekršaj.

Kninjanka i dečko Nikola Nemešević uopšte nisu želeli da razgovaraju o burnom izlasku: "Ne želimo da komentarišemo", kratko je rekao Nemeš, dok je Marijana poručila da je svi ostave na miru.

Autor: J.B.
Izvor: 24sata.hr
Foto: Facebook/Marijana&Nemes

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>