Svet

Region

Ako ne zatvorite usta, teško je izgubiti kilograme

Bergizar Korel, zvezda popularne serije koja se prikazuje u Srbiji, '1001 noć', ispričala je detalje svog suočavanja sa viškom kilograma posle trudnoće.

Ako ne zatvorite usta, teško je izgubiti kilograme



"Šeherezada" kaže da je za vreme svoje trudnoće po ceo dan provodila ispred TV-a, gde je često i jela. Otkriva nam i to da je imala u planu da se odmori nakon snimanja '1001 noći', čak i da nije dobila bebu.
Nekoliko dana nakon porođaja  već je odlazila u šoping, i prilikom jednog odlaska u tržnom centru su je pitali prolaznici kada je termin za porođaj. To pitanje ju je veoma uznemirilo, pa je istog trenutka  odlučila da se podvrgne tretmanu za mršavljenje.

"Najvažnije je pronaći pravog stručnjaka za mršavljenje. Prvo treba napraviti detoksikaciju. Ako ne zatvorite usta, teško je izgubiti kilograme", kaže Šeherezada i dodaje da svake zime dobijamo na težini, a svakog leta taj višak nestane.
Naravno, nije se odricala najvećeg ženskog poroka - slatkiša. Svakoga dana joj je trener donosla paketiće dijetalnih čokoladnih biskvita, i da osim toga nije ništa smela slatko ni pojesti ni popiti.

Uz pomoć trenera i svakodnevnih vežbi, za samo dva meseca je izgubila 12 kilograma, što je za profesiju kojom se bavi od velikog značaja.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>