Region

Svet

Region

Zvezda Seks i Grada pravi scene u Beogradu

Glavna stilistkinja serije i filmova "Seks i grad", koja ima status zvezde poput glumica u toj seriji, Patriša Fild, boravi u Beogradu kako bi učestvovala na reviji svoje bliske prijateljice Ivane Sert, ali od početka pravi samo probleme. Prvo je za dolazak tražila 100.000 evra, a zatim vrištala u holu hotela u kome je trebalo da odsedne.

Zvezda Seks i Grada pravi scene u Beogradu



"Ivana Sert, naša kreatorka i stilistkinja koja je veliku popularnost stekla pozajmivši svoje kreacije za drugi nastavak filma 'Seks i grad', najavila je još ranije reviju u Beogradu, a kao specijalna gošća trebalo je da se pojavi Patriša. Međutim, iako su u poslednje vreme postale mnogo dobre prijateljice, Fildova je postavila uslov. Tražila je 100.000 evra samo da bi prisustvovala reviji svoje prijateljice. Pošto organizatori 'Fešn selekšna' nisu bili spremni da izdvoje toliku sumu, Ivana je morala da reaguje i nekako je uspela da Patrišu ubedi da se pojavi na događaju", kaže izvor blizak organizatorima.

"Po dolasku na aerodrom, Patrišu je sačekao vozač, koji ju je dovezao do hotela 'Rezime', koji se nalazi u samom centru grada. Međutim, čim je ušla u hotel, počela je da drami i histeriše da tu ne želi da ostane. Veliki problem joj je predstavljalo i to što je bila smeštena na drugom spratu, a nije bilo lifta. U nekoliko navrata je sarkastičnim tonom upitala da li ima nešto u Beogradu 'iz ovog veka', pa je tražila da joj se odmah obezbedi prevoz jer je želela da se vrati u Ameriku. Celu dramu uspeo je da razreši Ivanin suprug Jurdan Sert, koji je već zakupio deset apartmana u hotelu 'Bah', koji se nalazi u neposrednoj blizini Patrišinog hotela, pa je tako razmaženu gospođu prebacio u taj objekat", završava izvor upoznat sa celom organizacijom.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>